33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Watch FE: Εμφανίζεται στη λίστα της Amazon

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Galaxy Watch FE αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και αυτό αποδεικνύεται από πολλές διαρροές, συμπεριλαμβανομένης μιας από τον επίσημο ιστότοπο της Samsung.

Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι η εταιρεία δίνει ήδη ένα σε αγοραστές της σειράς S24 στο Βέλγιο. Θεωρείται ότι το Watch FE θα παρουσιαστεί στα τέλη Ιουνίου, πριν από τη μεγάλη εκδήλωση Samsung Unpacked τον Ιούλιο.

Σε μια ακόμη υπόδειξη ότι το Galaxy Watch FE πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία, η συσκευή έχει πλέον εντοπιστεί σε μια λίστα στον ιστότοπο Amazon Italy. Η σελίδα δεν αποκαλύπτει πάρα πολλά, αλλά αναφέρει μερικές λεπτομέρειες όπως οι επιλογές χρωμάτων, οι οποίες περιλαμβάνουν Μαύρο, Ασημί και Ροζ Χρυσό. Υπάρχουν επίσης κάποιες διαστάσεις – 40x10x39 mm και βάρος 26,6 γραμμάρια.

Το πιο σημαντικό, όμως, υπάρχει μια τιμή 199 €, η οποία πιθανότατα θα μεταφραστεί σε 199 $ στις ΗΠΑ. Αναμένουμε ακόμα πιο ελκυστική τιμή μέσω των προωθητικών προσφορών, καθώς το Galaxy Watch 6 40 χιλιοστών κοστίζει αυτή τη στιγμή μόλις 189 €.

Όσο για το ίδιο το Watch FE, όλα τα σημάδια δείχνουν ότι είναι απλώς ένα επανακυκλοφορημένο Galaxy Watch4 τρία χρόνια αργότερα. Αν και αυτό σημαίνει ότι θα διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερα πλαίσια, δεν είναι κακό wearable με την οθόνη Super AMOLED 1,2 ιντσών 396 x 396 pixel, τις πιστοποιήσεις 5ATM/IP68/MIL-STD-810H, το σώμα αλουμινίου και την μπαταρία 247 mAh που υπόσχεται 30 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό