26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Watch FE: Διέρρευσε σε νέες εικόνες, μπορεί να κοστίζει 199 €

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung φέρεται να προετοιμάζεται για τρεις κυκλοφορίες smartwatch φέτος και μία από αυτές θα είναι το “Galaxy Watch FE”, ένα φθηνότερο μοντέλο.

Τώρα, έχουν εμφανιστεί νέες λεπτομέρειες αυτού του ρολογιού, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής τιμής.

O χρήστης @Sudhanshu1414 στο Twitter/X δημοσίευσε εικόνες του Galaxy Watch FE και στα τρία χρώματα. Οι εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν μια συσκευή που μοιάζει πολύ στο σχεδιασμό με το Galaxy Watch 4, πιθανότατα επειδή αυτό το ρολόι θεωρείται ότι είναι μια ανανεωμένη έκδοση του wearable του 2021. Έχει το ίδιο παχύτερο πλαίσιο και το σχήμα του πλαισίου, αλλά φέρνει νέα bands.

Σύμφωνα με τον ίδιο leaker, το Galaxy Watch FE θα διαθέτει Exynos W920, το ίδιο τσιπ στο Watch 4, με 1,5GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Θα κυκλοφορούσε επίσης με το ρολόι One UI 5 που βασίζεται σε Wear OS, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να καταλήξει να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το Galaxy Watch 7, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει με το One UI 6 Watch.

Ένας άλλος χρήστης, ο @MysteryLupin, αναφέρεται στην τιμή και λέει ότι το Galaxy Watch FE θα έχει τιμή 199 ευρώ.

Όσο για το πότε μπορεί να βγει στην αγορά, αυτό είναι ακόμα ασαφές. Ωστόσο, με τις σελίδες υποστήριξης που εμφανίζονται τελευταία και τις ολοένα και συχνότερες διαρροές, η ημερομηνία κυκλοφορίας φαίνεται να είναι κοντά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό