22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy Unpacked Part 2: Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Οκτώβριος είναι πολύ ενδιαφέρων μήνας, αφού και η Samsung μπαίνει στον χορό των παρουσιάσεων με το Galaxy Unpacked Part 2. To event των Κορεατών είναι προγραμματισμένο για τις 20 Οκτωβρίου και ανυπομονούμε να δούμε τι έχει να μας παρουσιάσει.

Είναι προφανές ότι η διοργάνωση του Samsung Galaxy Unpacked Part 2 δύο μόλις ημέρες μετά από το Apple Event Unleashed δεν είναι τυχαία. Η Samsung θέλει να αλλάξει λίγο η ειδησεογραφία (2 ημέρες στον κόσμο των news είναι πολλές…) για τις παρουσιάσεις της Apple και μετά να έρθει η ίδια με τα δικά της νέα προϊόντα.

Η Samsung απέστειλε ήδη τις σχετικές προσκλήσεις για το Galaxy Unpacked Part 2, ενώ το συγκεκριμένο event θα μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει από το επίσημο κανάλι της Samsung στου YouTube. Δεν περιμένουμε να δούμε το Samsung Galaxy S21 FE εδώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο μήνυμά της η Samsung δίνει έμφαση στο χρώμα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νέο laptop ή για κάποιο λογισμικό.

Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό