23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Samsung Galaxy Unpacked στις 9 Φεβρουαρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εκδήλωση Samsung Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο και τότε αναμένεται να ανακοινωθούν τα smartphone της σειράς Galaxy S22 και τα tablet της σειράς Galaxy Tab S8.

Η ακριβής ημερομηνία της εκδήλωσης δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο, ο leakster Evan Blass φέρνει στο φως κάποια ακλόνητα στοιχεία ότι αυτή θα είναι η 9η Φεβρουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε κάτι που φαίνεται να είναι μια επίσημη αφίσα εκδήλωσης.

Η αφίσα έχει ένα μεγάλο γράμμα “S” κάτω από το οποίο βλέπουμε ένα tagline “Epic Standard”. Αν και δεν μπορούμε να πάρουμε πολλές πληροφορίες από την εικόνα, τουλάχιστον ξέρουμε πότε ακριβώς να περιμένουμε τις νέες σειρές Galaxy S22 και Tab S8.

Παράλληλα, κυκλοφόρησαν επίσημες λεπτομερείς εικόνες του Galaxy Tab S8 στις παραλλαγές του σε ασημί και μαύρο χρώμα μαζί με τη γραφίδα S Pen. Πρόκειται για το μικρότερο tablet της Samsung από το Tab S8 trio με οθόνη LTPS LCD 11 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση 2560×1600 px.

Η συσκευή θα έχει κύρια κάμερα 13MP και ultrawide 6MP στο πίσω μέρος, chipset Snapdragon 8 Gen 1 και μπαταρία 8.000mAh. Ακόμα, το λογισμικό θα καλύπτεται από το Android 12 με το One UI 4.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό