29.9 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Unpacked: Επίσημα στις 10 Ιουλίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung επιβεβαίωσε επίσημα ότι η επόμενη εκδήλωσή της Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, παρουσιάζοντας «την επόμενη γενιά του Galaxy AI και το διευρυνόμενο οικοσύστημα Galaxy». Αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη σημαντική κυκλοφορία της Samsung φέτος, μετά τη σειρά Galaxy S24 τον Ιανουάριο.

Aν και η τελευταία αναδιπλούμενη κυκλοφορία της εταιρείας πραγματοποιήθηκε στη χώρα καταγωγής της, τη Νότια Κορέα, τώρα ταξιδεύει στο Παρίσι της Γαλλίας. Αυτή η τοποθεσία μπορεί να συνδέεται με τη Samsung ως κύριο χορηγό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024, αν και το επίσημο teaser δεν το επιβεβαιώνει. Η ζωντανή ροή ξεκινά στις 9:00 π.μ. ET στις 10 Ιουλίου και θα μπορείτε να παρακολουθείτε τη ζωντανή ανακοίνωση του προϊόντος στο Samsung.com και στο YouTube.

Μαζί με την επιβεβαίωση, η Samsung ανακοίνωσε επίσης μια προσφορά κράτησης για τις επερχόμενες συσκευές Galaxy της. Οι κάτοικοι των ΗΠΑ μπορούν ήδη να κάνουν κράτηση για τη συσκευή Galaxy έως ότου ξεκινήσει η εκδήλωση στις 10 Ιουλίου 2024.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Samsung μιλά ήδη για την «επόμενη γενιά» Galaxy AI στην επίσημη πρόσκληση. Αν και το Galaxy AI παρουσιάστηκε επίσημα μόλις νωρίτερα φέτος με τη σειρά S24, η Samsung φαίνεται να ανταποκρίνεται στον ανταγωνισμό – Apple Intelligence – μεταβαίνοντας ήδη στην επόμενη γενιά.

Η εκδήλωση Galaxy Unpacked θα είναι γεμάτη με μια σειρά συσκευών, όπως το Galaxy Z Fold 6, το Galaxy Z Flip 6, το Galaxy Watch 7, το Galaxy Watch Ultra, το Galaxy Buds 3 και το Galaxy Ring.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό