18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκαν live εικόνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέχρι στιγμής, η Samsung δεν έχει ορίσει ημερομηνία ανακοίνωσης για τη σειρά Galaxy Tab S8, ωστόσο έκαναν την εμφάνισή τους live φωτογραφίες. Οι εικόνες αυτές διέρρευσαν από κανονιστικά έγγραφα και δείχνουν ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας πλησιάζει.

Στις εικόνες απεικονίζονται και οι τρεις συσκευές – Galaxy Tab S8, S8+ και S8 Ultra. Αν και δεν αποκαλύπτονται πολλά, μπορούμε να δούμε τις διαστάσεις τους.

Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι λίγη υπομονή. Αφού βρίσκονται στη διαδικασία πιστοποίησης, η κυκλοφορία τους πρέπει να είναι αρκετά κοντά.

Παράλληλα, λέγεται πως η σειρά S8 θα έρθει με το S-Pen που είναι συμβατό με την προηγούμενη γενιά Galaxy S7 της Samsung. Αυτό γιατί η γραφίδα με το ίδιο FCC ID πέρασε από τη ρυθμιστική διαδικασία του Galaxy S8.

Galaxy Tab S8 Series is using the same S-Pen as Tab S7 Series (EJ-PT870)

via. https://t.co/QNL9o7JrFR pic.twitter.com/VsdwYSwLVw

— Max Jambor (@MaxJmb) January 12, 2022

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό