33.4 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Samsung Galaxy S25 Ultra: Tέλος ο ορθογώνιος σχηματισμός – Επανέρχονται οι στρογγυλεμένες γωνίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Galaxy S24 Ultra της Samsung έχει μια αρκετά εντυπωσιακή σχεδίαση με το πολύ ορθογώνιο σχήμα του και τις μη στρογγυλεμένες γωνίες.

Ξεχωρίζει μεταξύ των mainstream ναυαρχίδων με αυτό το σχέδιο, αλλά φαίνεται ότι ο διάδοχός του δε θα διατηρήσει αυτό το σχεδιασμό.

Σύμφωνα με τον παραγωγικό tipster Ice Universe, το S25 Ultra δεν θα τραυματίσει τις παλάμες των χεριών σας, όπως φαίνεται σε αυτές τις εικόνες:

I can confirm 100% that the Galaxy S25 Ultra will not crush your palm again.It’s really rounded! pic.twitter.com/rKf8TmCoAs

— ICE UNIVERSE (@UniverseIce) June 27, 2024

Tο S24 Ultra σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στα πιο άνετα τηλέφωνα για να κρατήσετε για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, επομένως η αλλαγή θα είναι ευπρόσδεκτη από την πλειονότητα των χρηστών.

Το S25 Ultra είναι «πραγματικά στρογγυλεμένο», κάτι που είναι αρκετά μεγάλη απόκλιση από τη σχεδίαση του προκατόχου του. Το τηλέφωνο φημολογείται επίσης ότι, ίσως, θα προσθέσει ένα chipset MediaTek στη μίξη μαζί με το Snapdragon και το Exynos και έρχεται με μερικές πολύ σημαντικές βελτιώσεις στην κάμερα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό