24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Samsung Galaxy S25 Ultra: Λεπτότερο και ελαφρύτερο από το iPhone 16 Pro Max και το Pixel 9 Pro XL

Ειδήσεις Ελλάδα

Το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung εδώ και καιρό φημολογείται ότι θα έχει διαφορετικό σχήμα σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, με πιο στρογγυλεμένες γωνίες στο πλαίσιο.

Τώρα, μια νέα φήμη υποστηρίζει ότι η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung θα είναι πιο λεπτή και ελαφρύτερη από το iPhone 16 Pro Max και από το Pixel 9 Pro XL της Google.

The S25 Ultra will be the thinnest and lightest of all Ultra flagship phones to be released soon, including iPhone 16 Pro Max and Pixel 9 Pro XL.

— ICE UNIVERSE (@UniverseIce) August 28, 2024

Αν και δεν έχουμε ακόμη επίσημες διαστάσεις για το iPhone, καθώς πρόκειται να παρουσιαστεί στις 9 Σεπτεμβρίου, το Pixel 9 Pro XL έχει πάχος 8,5 mm και βάρος 221 γραμμάρια. Για σύγκριση, το Galaxy S24 Ultra έχει πάχος 8,6 mm και βάρος 232 g.

Έτσι, έχοντας υπόψη αυτούς τους αριθμούς, το Galaxy S25 Ultra θα πρέπει να έχει πάχος το πολύ 8,4 χιλιοστά και να ζυγίζει 220 γραμμάρια ή λιγότερο.

Ο Ice Universe λέει ακόμα ότι το S25 Ultra δεν θα είναι μόνο πιο λεπτό και ελαφρύτερο από αυτές τις δύο συσκευές, αλλά και από όλα τα Ultra τηλέφωνα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει τα Oppo Find X8 Ultra, Xiaomi 15 Ultra και vivo X200 Ultra, που πρόκειται να φτάσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Έτσι, με τη συνολική λεπτότητα και ελαφρότητα και τα απίστευτα μικρά πλαίσια του, το S25 Ultra θα μπορούσε να είναι πραγματικά η δελεαστική πρόταση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό