28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra: Χρησιμοποιήθηκαν για τη μαγνητοσκόπηση του αγώνα ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Παρίσι βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς εκεί διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 και η Samsung, ως χορηγός, φέρνει τη δράση σε αυτούς που παρακολουθούν από το σπίτι.

Η Samsung και οι διοργανωτές χρησιμοποιούν το Samsung Galaxy S24 Ultra για ζωντανή μετάδοση της προόδου του ιστιοπλοϊκού αγώνα που διεξάγεται στα νερά κοντά στη Μασσαλία.

Τα τηλέφωνα εγκαταστάθηκαν στα ιστιοφόρα που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτές τις εκδηλώσεις. Για τα αγωνίσματα kitesurfing και windsurfing, κάθε αθλητής είχε ένα S24 Ultra δεμένο στον ώμο του. Επίσης, υπήρχαν τηλέφωνα τοποθετημένα στις σημαδούρες για να παρέχουν πρόσθετες γωνίες.

Η εφαρμογή αυτού δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς αυτά τα τηλέφωνα τέθηκαν σε τρομερές συνθήκες για ένα ψηφιακό gadget – πρέπει να επιβιώσουν όταν πιτσιλίζονται από αλμυρό νερό και βρίσκονται στον καυτό ήλιο όλη την ημέρα.

Το σύστημα OIS των καμερών τεστάρεται ιδιαιτέρως καθώς προσπαθεί να εξομαλύνει την ανώμαλη διαδρομή που ακολουθούν οι αθλητές. Επίσης, χρειάστηκε να εγκατασταθούν πρόσθετοι πύργοι αναμετάδοσης για να διασφαλιστεί ότι τα μόντεμ 5G των τηλεφώνων μπορούν να έχουν αξιόπιστη σύνδεση και να παρέχουν σταθερή ζωντανή ροή.

Το S24 Ultra χρησιμοποιήθηκε και για τη μετάδοση της τελετής έναρξης. Ακόμα, το Samsung Galaxy Z Flip6 χρησιμοποιήθηκε από τους νικητές στο βάθρο για να τραβήξουν εορταστικές selfies.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό