22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Σήμερα, ένα νέο leak μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια περιεκτική ματιά στο επερχόμενο τηλέφωνο μέσα από render που το απεικονίζουν σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς: μπλε, γραφίτη, πράσινο και κίτρινο.

Μόλις κυκλοφορήσει θα πρέπει να είναι διαθέσιμο και σε λευκό, αλλά αυτή η απόχρωση δεν περιλαμβάνεται στις εικόνες που διέρρευσαν.

Το Galaxy S24 FE δεν ξεχωρίζει εύκολα από το Galacy S23 FE. Η Samsung σίγουρα ακολουθεί την πεπατημένη στη σχεδίαση του τηλεφώνου και ακόμη και το φλας LED βρίσκεται στην ίδια ακριβώς θέση που ήταν στο S23 FE.

Το κύριο στοιχείο διαφοροποίησης του S24 FE θα είναι το επίπεδο πλαίσιο αλουμινίου. Τα πλαϊνά πλαίσια θα είναι προφανώς 1,99 χλστ. Η πλάτη θα είναι από γυαλί. Η οθόνη θα είναι 6,7 ιντσών FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, μέγιστη φωτεινότητα 1.900 nit και Gorilla Glass Victus+ στην κορυφή. O επεξεργαστής θα είναι μια underclocked έκδοση του chipset Exynos 2400.

Η κύρια κάμερα θα είναι 50 MP και θα υπάρχει επίσης ένας τηλεφακός 12 MP και ένας τηλεφακός 3x 8 MP. Το Galaxy S24 FE θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 25W και ασύρματη φόρτιση 15W.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό