35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy S24: Η μεγάλη ενημέρωση της κάμερας έρχεται με το One UI 6.1.1

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Samsung Galaxy S24 Ultra είναι μεταξύ των καλύτερων ναυαρχίδων Android, προσφέροντας εντυπωσιακό hardware, διάρκεια ζωής μπαταρίας και ευέλικτo σύστημα κάμερας.

Ωστόσο, η απόδοση απεικόνισης υστερεί σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Ενώ το τηλέφωνο έχει λάβει αρκετές ενημερώσεις από την κυκλοφορία του, δεν έχουν βελτιώσει πολύ την απόδοση της κάμεράς του. Η Samsung υποτίθεται ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει μια μεγάλη ενημέρωση με εστίαση στην κάμερα τον Απρίλιο, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Όμως, μάλλον η βελτίωση θα γίνει με το One UI 6.1.1.

Ο διάσημος leaker Ice Universe υποστηρίζει ότι η Samsung έχει αρχίσει να δοκιμάζει τις εκδόσεις One UI 6.1.1 για τη σειρά Galaxy S24 με σημαντικές αλλαγές στην κάμερα. Το firmware βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξης και θα ελεγχθεί εκτενώς πριν είναι έτοιμο για δημόσια κυκλοφορία.

This is the One 6.1.1 version of Galaxy S24 Ultra, and testing has started, which is the biggest update of S24 since its release. Will include a lot of camera updates.This version is in its early stage and will be tested for quite a long time before being pushed. pic.twitter.com/7crJi1ZZvB

— ICE UNIVERSE (@UniverseIce) May 27, 2024

Ο leaker είχε πει αρχικά ότι το Galaxy S24 ενδέχεται να λάβει μια μεγάλη ενημέρωση με εστίαση στην κάμερα στα τέλη Απριλίου ή Μαΐου. Αργότερα, ωστόσο, είπε ότι η εταιρεία είχε καθυστερήσει την ενημέρωση μέχρι τον Ιούνιο.

Η Samsung δεν κυκλοφόρησε ποτέ έκδοση One UI x.1.1 για τα κορυφαία τηλέφωνα Galaxy της. Τέτοιες εκδόσεις συνήθως κάνουν το ντεμπούτο τους στην ετήσια ναυαρχίδα foldable και στη συνέχεια κυκλοφορούν στα προηγούμενα αναδιπλούμενα Galaxy. Εδώ, όμως, ίσως γίνει μια εξαίρεση.

Φήμες αναφέρουν ότι το Galaxy Z Fold 6 και το Flip 6 ενδέχεται να κάνουν το ντεμπούτο τους τον Ιούλιο, επομένως η μεγάλη ενημέρωση κάμερας του Galaxy S24 θα έρθει την ίδια περίοδο. Τα flagship τηλέφωνα Galaxy λαμβάνουν μια σημαντική ενημέρωση με επίκεντρο την κάμερα τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο κάθε χρόνο. Επομένως, το ιστορικό τις εταιρείας με τις νέες φήμες δένουν τέλεια.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό