26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy S24: Αυτά είναι τα δώρα με τις προπαραγγελίες στην Ευρώπη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μεγάλη εκδήλωση για την αποκάλυψη της σειράς Samsung Galaxy S24 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Ωστόσο, θα έχει μείνει κάτι για να αποκαλυφθεί;

Οι διαρροές, οι πληροφορίες και οι φήμες δεν σταματούν εδώ και μήνες και τώρα μαθεύτηκαν και τα μπόνους που θα έχουν όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία κάποιας από τις νέες συσκευές στην Ευρώπη. Κάποιος από τη Samsung Αυστρίας μοιράστηκε ένα screenshot των εσωτερικών συστημάτων της.

Αυτό μας ενημερώνει ότι, ως προσφορά προπαραγγελίας, στην Αυστρία (και πιθανώς σε πολλές άλλες χώρες της ΕΕ ή τουλάχιστον της Δυτικής Ευρώπης), δίνεται δωρεάν αποθηκευτικός χώρος. Έτσι, αν αγοράσετε το μοντέλο των 128 GB, θα πάρετε αυτό με τα 256 GB, αν αγοράσετε των 256 GB, θα πάρετε αυτό των 512 GB και ούτω κάθεξής. Λειτουργεί ακόμη και για την έκδοση 1 TB του Galaxy S24 Ultra, την οποία θα λάβετε εάν προπαραγγείλετε την έκδοση των 512 GB.

Η επιλογή 1 TB περιορίζεται σε μόνο 2.000 μονάδες σε όλους τους συμμετέχοντες εμπόρους λιανικής στην Αυστρία και ενδέχεται να περιοριστεί ομοίως σε άλλες χώρες όπου θα ισχύει η ίδια προσφορά.

Ακόμα, αν δώσετε το παλιό σας smartphone ή tablet θα λάβετε ένα εγγυημένο μπόνους 100 € επιπλέον όποιας αξίας συναλλαγής έχει καθοριστεί. Αυτή η προσφορά θα ισχύει από 17 Ιανουαρίου έως 30 Ιανουαρίου.

Τέλος, αποκαλύφθηκε ότι τα Galaxy S24 και S24+ θα προσφέρονται σε αυτά τα αποκλειστικά διαδικτυακά χρώματα: Jade Green, Sapphire Blue και Sandstone Orange. Οι αποκλειστικά διαδικτυακές αποχρώσεις του S24 Ultra θα είναι Titanium Green, Titanium Blue και Titanium Orange.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό