14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy S23 FE: Φήμες ότι θα φτάσει πριν από τα Galaxy Z Flip 5 και Fold 5

Ειδήσεις Ελλάδα

Leakster του Twitter, ο Tech_Reve, κοινοποίησε πως οι πωλήσεις της σειράς Galaxy S23 της Samsung παρουσίασαν σημαντική μείωση αυτόν τον μήνα, γι’ αυτό και η εταιρεία θα φέρει νωρίτερα ένα αναμενόμενο smartphone.

Φήμες λένε ότι οι πωλήσεις για ολόκληρο το δεύτερο τρίμηνο (Απρίλιος έως Ιούνιος) της σειράς θα είναι μειωμένες κατά 20% σε σύγκριση με πέρυσι. Αυτό φαίνεται να οφείλεται στη χαμηλότερη από την αναμενόμενη ζήτηση από τους “γενικούς καταναλωτές”. Εκείνοι που ήθελαν να αγοράσουν πραγματικά μια συσκευή Galaxy S23 το έκαναν το Μάρτιο, γι’ αυτό μετά η ζήτηση έπεσε και το αγοραστικό κοινό δεν έδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον.

Καθώς αυτές οι συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές και ευπρόσδεκτες είναι για τη Samsung, η εταιρεία φαίνεται πως προωθεί την κυκλοφορία του Galaxy S23 FE. Αυτό το μοντέλο φημολογείται ότι θα φτάσει στην αγορά πριν από τα Galaxy Z Fold5 και Flip5, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να αποκαλυφθούν τον Ιούλιο και να κυκλοφορήσουν στις αρχές Αυγούστου.

Αν η φήμη αυτή ευσταθεί, περιμένουμε το smartphone αρχές Ιουλίου ή και Ιούνιο ακόμα. Από ότι ακούγεται, είναι μια “budget-friendly” εκδοχή του Galaxy S23, με λίγες μόνο προδιαγραφές να έχουν αλλάξει, οπότε χρειάζεται μικρότερη περίοδος ανάπτυξης από το κανονικό.

Οι φήμες θέλουν το μοντέλο FE να έρχεται με Galaxy S23 FE φέρει το Exynos 2200 SoC της Samsung σε όλες τις αγορές, μια κύρια κάμερα 50 MP, μια μπαταρία 4.500 mAh, 6/8 GB μνήμης RAM και επιλογές αποθήκευσης 128/256 GB.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό