35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy S23 FE: Αυτά θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Samsung Galaxy S23 FE φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί επίσημα αυτόν τον μήνα. Έχουμε περάσει τα μισά του Σεπτεμβρίου και η εταιρεία δεν έχει πει κουβέντα αλλά πολλά στοιχεία δείχνουν ότι αποκάλυψη θα γίνει σύντομα. Τώρα, το smartphone εμφανίστηκε σε επίσημη εικόνα, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες διαρροές σχεδιασμού και αποκαλυπτικές επιλογές χρωμάτων.

Το Samsung Galaxy S23 FE μοιάζει σχεδιαστικά με το Galaxy A54, αλλά έχει μεταλλικό σκελετό, αφού βλέπουμε γραμμές κεραίας στην αριστερή πλευρά του τηλεφώνου στην εικόνα, με το κουμπί λειτουργίας και την ένταση ήχου στα δεξιά.

Το smartphone θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, αλλά δεν είναι σαφές ποια θα είναι τα ονόματα με τα οποία θα παρουσιαστούν. Οι προηγούμενες διαρροές αποκάλυψαν ανέφεραν πως θα διαθέτει θύρα USB-C στο κάτω μέρος, πλαισιωμένη από μάσκα ηχείων και μικρόφωνο.

Οι φημολογούμενες προδιαγραφές του Samsung Galaxy S23 FE περιλαμβάνουν οθόνη 6,4″ 120Hz FullHD+ Dynamic AMOLED, 6GB/8GB RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 4.500 mAh με ενσύρματη φόρτιση 25W. Το smartphone θα διαθέτει τέσσερις κάμερες – 50MP κύρια με OIS, 8MP ultrawide, 12MP τηλεφακό και 10MP selfie.

Το επερχόμενο τηλέφωνο αναμένεται να έχει ένα Exynos 2200 SoC ή Snapdragon 8 Gen 1, ανάλογα με την περιοχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό