15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Samsung Galaxy S23: Φήμες ότι θα έχει δορυφορικές επικοινωνίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Απέχουμε μόλις λίγους μήνες από την κυκλοφορία της σειράς Samsung Galaxy S23, αλλά ως συνήθως πολλές από τις νέες δυνατότητες και βελτιώσεις κυκλοφορούν ήδη.

Αρχικά υπάρχει η δυνατότητα για τη γραμμή Samsung Galaxy S23 να υποστηρίζει δορυφορικές επικοινωνίες. Αυτό προέρχεται από ρεπορτάζ στο ETNews, το οποίο αναφέρει ότι η Samsung συνεργάζεται με την Iridium – μια παγκόσμια εταιρεία δορυφορικών επικοινωνιών – για την παροχή αυτής της λειτουργικότητας στη γραμμή Galaxy S23. Ενώ η Iridium είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες επικοινωνίας φωνής και δεδομένων, η Samsung φέρεται να περιορίζει τις δορυφορικές δεξιότητες του S23 σε μηνύματα κειμένου και εικόνες, επειδή μπορεί να τοποθετήσει μόνο μια μικρή κεραία σε ένα τηλέφωνο.

Η άλλη διαρροή του Samsung Galaxy S23 σχετίζεται με το Samsung Galaxy S23 Ultra, το οποίο φέρεται να έχει οθόνη που μπορεί να φτάσει έως και τα 2.150 nits φωτεινότητας – ή ίσως και υψηλότερη. Μέγιστη φωτεινότητα S23u, έως 2150 nits”Οι αριθμοί ενδέχεται να είναι διαφορετικοί κατά την εκκίνηση, λόγω περαιτέρω προσαρμογών.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra ξεπερνά τα 1.750 nits φωτεινότητας, επομένως αυτή θα ήταν μια αναβάθμιση, η οποία θα μπορούσε να είναι ευεργετική για να σας βοηθήσει να δείτε καθαρά την οθόνη σε έντονο ηλιακό φως.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό