20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Samsung Galaxy S22 Ultra: Διέρρευσε επίσημη εικόνα Τύπου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ενδιαφέρον για το Samsung Galaxy S22 Ultra ολοένα αυξάνεται όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του και πολλοί tipsters και leakers σπεύδουν να μοιραστούν πληροφορίες.

Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται από το LetsGoDigital, με τον ιστότοπο να ισχυρίζεται ότι έχει βρει μια επίσημη εικόνα Τύπου του Samsung Galaxy S22 Ultra, με την πηγή να παραμένει άγνωστη. Από την LGD είναι βέβαιοι ότι η εικόνα είναι νόμιμη.

Όσον αφορά στην εικόνα που διέρρευσε, υπάρχουν δύο συσκευές στην υποτιθέμενη αφίσα που μοιάζουν πολύ με τα ομοιώματα Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra που διέρρευσαν πριν από μερικές ημέρες. Το τηλέφωνο κόκκινης απόχρωσης φαίνεται να είναι το Galaxy S22 Ultra, ενώ η λευκή συσκευή δίπλα του είναι είτε το Galaxy S22 είτε το S22+.

Η λεζάντα κάτω από την εικόνα γράφει “Galaxy S22 Ultra” σε τυπική γραμματοσειρά της Samsung, ξεκαθαρίζοντας έτσι το τοπίο αναφορικά με το όνομα της συσκευής. Υπενθυμίζεται πως υπήρχαν κάποιες εικασίες ότι η Samsung θα χρησιμοποιήσει το όνομα S22 Note, αλλά τελικά αυτό φαίνεται να μην ισχύει.

Όσο για το χρώμα του μοντέλου Ultra, το βαθύ κόκκινο υποδηλώνει ότι οι φήμες ότι η Samsung επαναφέρει την επιλογή χρώματος Red Burgundy μπορεί να αποδειχθούν αληθινές.

Ακόμα, παρατηρήσαμε ένα S-Pen στην εικόνα. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη εικόνα του και πρόκειται για μια μαύρη γραφίδα με χρωματιστή έμφαση στο επάνω μέρος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό