28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Ring: Αν το χάσετε θα… αναβοσβήνει!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung μας έδωσε μια πρώτη ιδέα για το Galaxy Ring τον Φεβρουάριο στο MWC με την πλήρη παρουσίασή του να αναμένεται να γίνει τον Ιούλιο στην επόμενη εκδήλωση Unpacked της εταιρείας.

Μια ανάλυση APK της εφαρμογής Samsung Find αποκάλυψε κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το δαχτυλίδι. Θα έχει μια λειτουργία Lost, η οποία θα σας επιτρέψει να κάνετε το δαχτυλίδι να αναβοσβήνει για να το βρείτε, αν το έχετε χάσει.

Για αυτό, το Galaxy Ring θα χρησιμοποιεί ένα φως LED. Μόλις ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Lost, η εφαρμογή Samsung Find θα σας πει εάν κατάφερε να αναβοσβήσει το φως του δαχτυλιδιού ή αν δεν μπορεί να συνδεθεί με αυτό.

Η λειτουργία θα σας επιτρέψει επίσης να κλειδώσετε τον λογαριασμό σας Samsung από την εφαρμογή Samsung Find, ώστε κανένας άλλος να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το δαχτυλίδι ή να αποκτήσει πρόσβαση στις πληροφορίες σας σε περίπτωση που το wearable έχει χαθεί πραγματικά.

Αυτό θα είναι ένα βήμα παραπέρα από αυτό που προσφέρει ο κύριος ανταγωνιστής της Samsung, Oura, για τα ring της. Αυτά εισέρχονται σε περιορισμένη λειτουργία όταν επιχειρούν να ζευγαρώσουν με μια νέα συσκευή. Αυτή η λειτουργία θα κάνει την εφαρμογή Oura να σας ζητήσει να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, διαγράφοντας όλα τα δεδομένα από τον τελευταίο συγχρονισμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό