23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Samsung Galaxy Buds3 Pro: Δείτε το σε πραγματικές εικόνες πριν την κυκλοφορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung φιλοξενεί την εκδήλωσή της Galaxy Unpacked στις 10 Ιουλίου στο Παρίσι για να αποκαλύψει τα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6.

Παράλληλα, η κορεατική μάρκα αναμένεται να παρουσιάσει νέα ακουστικά TWS – τα Galaxy Buds3 και Galaxy Buds3 Pro. Μια εικόνα που διέρρευσε αποκάλυψε ότι το μοντέλο Pro θα έχει σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα AirPods της Apple, ενώ τώρα βλέπουμε πραγματικές εικόνες του Buds3 Pro, δίνοντάς μας την καλύτερη ματιά μέχρι τώρα.

Αυτές οι φωτογραφίες – που κοινοποιήθηκαν από τον αξιόπιστο tipster Ice Universe στο X – επιβεβαιώνουν προηγούμενες διαρροές σχεδιασμού και επιβεβαιώνουν ότι το Samsung Galaxy Buds3 Pro θα έχει σχέδιο στελέχους.

Αποκάλυψαν επίσης ότι η θήκη φόρτισης του Galaxy Buds3 Pro – η οποία λέγεται ότι συσκευάζει μπαταρία 500 mAh – θα έχει ένα ημιδιαφανές καπάκι με μια ενδεικτική λυχνία στο μπροστινό μέρος. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τη γραμμή που βλέπει προς τα κάτω στη δεύτερη εικόνα, η οποία λέγεται ότι ονομάζεται Blade Light .

Φήμες υποστηρίζουν ότι το Samsung Galaxy Buds3 Pro θα έχει ηχεία διπλής κατεύθυνσης σε κάθε bud, θα έχει συνδεσιμότητα Bluetooth 5.4 και θα διαθέτει ήχο περιβάλλοντος και προσαρμοστικό έλεγχο θορύβου. Τα ακουστικά TWS λέγεται επίσης ότι έχουν πιστοποίηση IP57 και προσφέρουν έως και 30 ώρες αναπαραγωγής όταν συνδυάζονται με τη θήκη φόρτισης (7 ώρες χωρίς αυτήν).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό