22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Samsung Galaxy Buds3 και Galaxy Buds3 Pro: Με νέα σχεδίαση και λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Ειδήσεις Ελλάδα

H νέα σειρά Samsung Galaxy Buds3 έρχεται με “blades” με τα οποία μπορείτε να ελέγξετε την αναπαραγωγή και να σύρετε πάνω και κάτω για να ρυθμίσετε την ένταση.

Τα νέα buds έρχονται επίσης σε επανασχεδιασμένες θήκες και διαθέτουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη.

Το Samsung Galaxy Buds3 Pro διαθέτει ηχεία διπλής κατεύθυνσης με επίπεδα tweeter 6,1 mm και drivers 10,5 mm, καθώς και διπλούς ενισχυτές. Ο κωδικοποιητής SSC έχει ενημερωθεί για να υποστηρίζει διπλάσιο ρυθμό δειγματοληψίας για βελτιωμένη ποιότητα ήχου.

Το Pro έχει ενεργή ακύρωση θορύβου και τα μικρόφωνα του παρακολουθούν συνεχώς το περιβάλλον με λειτουργίες όπως το Active Noise Control, το Siren Detect και το Voice Detect. Τα δύο τελευταία θα προσαρμόζονται αυτόματα σε ήχο περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας.

Επιπλέον, ένα μοντέλο machine learning θα βοηθήσει με τον θόρυβο που προέρχεται από την άλλη άκρη κατά τη διάρκεια των κλήσεων – έχει εκπαιδευτεί να αναδημιουργεί μια φωνή με φυσικό ήχο, ακόμα κι αν ο ήχος προέρχεται από θορυβώδες περιβάλλον. Με τη λειτουργία Super-Wideband, τα Buds μπορούν να μεταδώσουν φωνή στα 16 kHz.

Το στυλ του Galaxy Buds3 Pro συμπληρώνεται με τα αποκλειστικά Blade Lights. Αυτή είναι μια ελαφριά λωρίδα που τρέχει κάτω από την άκρη του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Wearable για να προσαρμόσετε το στυλ φωτισμού.

Τα Samsung Galaxy Buds3 είναι η πιο προσιτή επιλογή. Διαθέτουν 1-way dynamic drivers (11 mm), ενώ εξακολουθούν να προσφέρουν Adaptive ANC και Adaptive EQ για προσαρμογή του ήχου με βάση περιβαλλοντικούς παράγοντες. Επίσης, έχουν ανοιχτό σχεδιασμό, ο οποίος είναι πιο άνετος για παρατεταμένη χρήση (αλλά ο σχεδιασμός τύπου καναλιού του Pro προσφέρει περισσότερη παθητική απομόνωση θορύβου).

Οι επανασχεδιασμένες θήκες έχουν διάφανο καπάκι και ίδια χωρητικότητα μπαταρίας, 515mAh. Ωστόσο, τα Βuds Pro έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία 53 mAh σε κάθε bud και μπορούν να διαρκέσουν έως και 6 ώρες με ενεργοποιημένο το ANC και συνολικά 26 ώρες με τη βοήθεια της θήκης (ή έως και 7 ώρες/30 ώρες με απενεργοποιημένο το ANC). Τα Buds3 έχουν μπαταρίες 48 mAh σε κάθε bud και υπόσχονται 5 ώρες συνεχούς ακρόασης και έως και 24 ώρες συνολικά με ενεργοποιημένο το ANC (ή 6 ώρες/30 ώρες με απενεργοποιημένο ANC).

Τόσο τα απλά όσο και τα Pro υποστηρίζουν λειτουργίες Galaxy AI, όπως η λειτουργία Διερμηνέα – χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Ακρόασης, μπορείτε να ακούσετε μια διάλεξη σε μια ξένη γλώσσα με το τηλέφωνο Galaxy και τα buds σας που παρέχουν μετάφραση στη μητρική σας γλώσσα.

Η Samsung χρησιμοποίησε υπολογιστική σχεδίαση και για τα δύο buds για να εξασφαλίσει καλύτερη και πιο άνετη εφαρμογή. Αυτή τη φορά, και τα δύο μοντέλα Buds3 έχουν την ίδια αντοχή στη σκόνη και το νερό – IP57 (από IPX2 στο Buds2 και IPX7 στο Buds2 Pro). H σειρά Buds3 αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας βιωσιμότητας της Samsung και διαθέτει ανακυκλωμένο πλαστικό από πεταμένα δίχτυα ψαρέματος και βαρέλια νερού.

Η σειρά Buds3 θα προπαραγγελθεί σήμερα και θα είναι διαθέσιμη από τις 24 Ιουλίου. Διατίθενται σε δύο χρώματα, Ασημί και Λευκό.

Το Samsung Galaxy Buds3 Pro κοστίζει 250 $, ενώ το βανίλια Galaxy Buds3 είναι 180 $. Συγκριτικά, αυτές οι τιμές είναι 30 $ υψηλότερες από τα μοντέλα Buds2.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό