35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy Buds 3 Pro: Διέρρευσαν με ριζικό επανασχεδιασμό που τα φέρνει κοντά στα AirPods

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα Samsung Galaxy Buds 3 Pro της Samsung φαίνεται να έρχoνται με μεγάλο επανασχεδιασμό, σύμφωνα με μια νέα διαρροή από τον αξιόπιστο Leaker Evan Blass (@evleaks).

Η εικόνα που διέρρευσε έχει πολύ pixel και είναι πολύ δύσκολο να δει κανείς λεπτομέρειες. ωστόσο, το σχήμα φαίνεται καθαρά. Και μοιάζει ακριβώς με τα AirPods.

Σύμφωνα με αυτό το leak, η Samsung πρόκειται να εγκαταλείψει το σχέδιο σε σχήμα φασολιού και να επιλέξει ένα επίμηκες στέλεχος που λειτουργεί ως σταθεροποιητής και περιοχή αφής. Ο νέος σχεδιασμός μπορεί να προσφέρει καθαρότερη ποιότητα κλήσης καθώς το μικρόφωνο θα είναι πιο κοντά στο στόμα σας. Αλλά αυτή είναι μια πολύ δραματική αλλαγή σε σχέση με αυτό που κάνει η Samsung τα τελευταία χρόνια με τα ακουστικά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Buds 3 Pro θα διαθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά που τροφοδοτούνται με τεχνητή νοημοσύνη. Προηγούμενες αναφορές δείχνουν ότι θα δούμε το Galaxy AI ενσωματωμένο με το Buds 3 Pro. Επίσης, αναμένουμε καλύτερη ενεργή ακύρωση θορύβου.

Επιπλέον, τα ακουστικά φέρεται να έρχονται με μεγαλύτερη εσωτερική μπαταρία και ορισμένες βελτιώσεις ήχου. Τα ακουστικά αναμένεται να κυκλοφορήσουν μαζί με τα νέα αναδιπλούμενα τηλέφωνα της Samsung, τα Galaxy Z Flip 6 και Fold 6. Η εκδήλωση παρουσίασης φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό