16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy A53 5G: Πιστοποιείται με φορτιστή 15W

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μοντέλο της σειράς Galaxy A5x ήταν σταθερά η συσκευή με τις περισσότερες πωλήσεις της Samsung κάθε χρονιά, επομένως το ίδιο αναμένεται να συμβεί και το 2022 με το επερχόμενο Galaxy A53 5G.

Η συσκευή έχει πλέον πιστοποιηθεί από την 3C, μαζί με τον φορτιστή του – μια μονάδα 15W. Αυτό σημαίνει πως η πολυαναμενόμενη συσκευή δεν θα έρχεται με μια πραγματικά γρήγορη εμπειρία φόρτισης.

Τα περσινά Galaxy A52, A52 5G και A52s 5G υποστήριζαν όλα φόρτιση 25W, ωστόσο έρχονταν με φορτιστή 15W στη συσκευασία.

Παράλληλα, σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές και φήμες, το Galaxy A53 5G θα διαθέτει Exynos 1200 SoC, 6GB RAM, Android 12 ενσωματωμένο, οθόνη AMOLED 120 Hz με ανάλυση FHD+, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και μια ρύθμιση τετραπλής πίσω κάμερας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό