31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

«RUN – BIKE – CARE»: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για τον ποδηλατικό αγώνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Διακοπή της κυκλοφορίας και τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Τραμ 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, στην Αθήνα, αύριο Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, λόγω της διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα «RUN – BIKE – CARE». 

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑ.ΣΥ την Κυριακή 02/06/2024 οι γραμμές του 6 και 7 του Τραμ θα λειτουργούν ως εξής :

-στη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «ΦΙΞ» από τις  8:30 ως τις 11:30 το πρωί , λόγω διεξαγωγής του αγώνα «RUN – BIKE – CARE» και

– στη Γραμμή 7  «Καλαμάκι – Αγ. Τριάδα Πειραιά» θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ» από τις  8:30 ως τις 11:00 το πρωί , λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Ποσειδώνια 2024». 

Ωστόσο, προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες 08:00’ έως 10:30’, στις ακόλουθες οδούς και λεωφόρους, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

– Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αθ. Διάκου έως την Λεωφ. Αμαλίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πλ. Συντάγματος.- Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πλ. Συντάγματος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.- Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από την Λεωφ. Αμαλίας έως την οδό Ιπποκράτους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.- Ακαδημίας, στο τμήμα της από την οδό Χαρ. Τρικούπη έως την Λεωφ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.- Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από την Λεωφ. Βασ. Αμαλίας έως την Λεωφ. Βασ. Κων/νου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.- Λεωφ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αρδηττού (κατερχόμενο) και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.- Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.- Μελεάγρου, στο τμήμα της από την οδό Ησιόδου έως την Λεωφ. Βασ. Κων/νου.- Αραβαντινού, στο τμήμα της από την οδό Ησιόδου έως την Λεωφ. Βασ. Κων/νου.- Κλεάνθους, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Γεωργίου Β΄ έως την Λεωφ. Βασ. Κων/νου.

Κατά τις ώρες που θα ισχύσει η ανωτέρω απαγόρευση της κυκλοφορίας, θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων στους παρακάτω ελεγχόμενους κόμβους:

– Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης,- Λεωφ. Βασ. Κων/νου – Βασ. Γεωργίου Β΄ (Πλ. Τρούμαν). 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό