21.3 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Roberto Rossellini: Πριν ντυθεί γαμπρός είχε γίνει πατέρας & η γιαγιά Isabella μαρτύρησε ένα μυστικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμη ένα εγγονάκι για την Isabella Rossellini που δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της ενώ οι γονείς του μικρού έκαναν ένα μεγάλο βήμα μετά τη γέννησή του.

Ο γιος της Isabella Rossellini και η σύντροφός του παντρεύτηκαν στις αρχές του Οκτώβρη και η είδηση έγινε γνωστή (και) μέσω social media όμως, πριν από αυτό οι δυο τους είχαν άλλες χαρές.

Ρομαντικός γάμος στην εξοχή

Ο Roberto Rossellini και η αγαπημένη του, Kristen, παντρεύτηκαν στις 18 Σεπτεμβρίου στην 10η επέτειο της σχέσης τους και η Isabella Rossellini δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για τον γιο της και την επιλογή του που ήταν αποτέλεσμα αληθινής αγάπης και όχι των «κοινωνικών πρέπει» και η ανάρτησή της ήταν γεμάτη αγάπη και περηφάνεια.

Ο γάμος τελέστηκε στην εξοχή και συγκεκριμένα στη φάρμα της οικογένειας, πράγμα που έκανε την όλη τελετή ακόμη πιο ξεχωριστή.

https://www.instagram.com/p/DAzK1p8vIRu/

Η 72χρονη ηθοποιός, κόρη δύο θρύλων του διεθνούς κινηματογράφου, της σπουδαίας ηθοποιού από την Σουηδία, Ingrid Bergman αλλά και του Roberto Rossellini, ενός από τους πιο μεγάλους σκηνοθέτες της Ιταλίας υιοθέτησε τον Roberto junior το 1993, την περίοδο που ήταν αρραβωνιασμένη με τον Βρετανό ηθοποιό Gary Oldman.

Για την ιστορία η Isabella έχει ακόμη ένα παιδί, την Elettra-Ingrid την οποία απέκτησε 1983 από τον γάμο της με τον Jonathan Wiedemann.

Στις φωτογραφίες κάτω η Isabella Rossellini με τα δυο παιδιά της.

Η Elettra Wiedemann επανασχεδιάζει μια εντυπωσιακή τουαλέτα της γιαγιάς της, Ingrid Bergman, με τη βοήθεια του Prabal Gurung

Η ανάρτηση της γιαγιάς Isabella που μαρτύρησε το μυστικό Part I

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής της ζωής.

Μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, της όμως, αφορούσε στον Roberto ο οποίος φαίνεται πως είχε γίνει πατέρας πριν ντυθεί γαμπρός.

«Ο όμορφος, και γοητευτικός και ΚΟΜΨΟΣ γιος, Roberto, στην πρώτη του έξοδο αφού έγινε πατέρας και ύστερα από πολλά βράδια χωρίς ύπνο», γράφει στη λεζάντα και η φωτογραφία είναι από πρόσφατη εκδήλωση του οίκου Giorgio Armani στην οποία, προφανώς, ο Roberto, ο οποίος είναι μοντέλο στο επάγγελμα, συμμετείχε.

https://www.instagram.com/p/DBTNDtPxF1M/

O θετός γιος της Isabella Rossellini, Roberto, είναι κούκλος, μοντέλο και ένας πραγματικός gentleman

Η ανάρτηση της γιαγιάς Isabella που μαρτύρησε το μυστικό Part II

Μα πότε πρόλαβε; Μόλις πριν από έναν μήνα παντρεύτηκε και δεν υπήρχαν «ίχνη» εγκυμοσύνης στις φωτογραφίες. Αν αναρωτιέσαι κι εσύ, η Isabella δίνει και πάλι την απάντηση με ανάρτηση που είχε κάνει λίγες μέρες πριν από τον γάμο.

Σε ανάρτηση που έκανε στις 2 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, η Rossellini μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον Roberto, την Kristen και το νεογέννητο, τότε, μωράκι τους, του οποίου το πρόσωπο έχει «μουτζουρώσει για λόγους ιδιωτικότητας», όπως εξήγησε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/C_ZaeaOtPFv/

Ο γρίφος λύθηκε λοιπόν. Όσο για τη βραδιά του Giorgio Armani; Ο Roberto είχε φυσικά και εκεί στο πλευρό του τη σύζυγό του, όπως είδαμε στη δική του ανάρτηση για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η πρώτη έξοδος του ζευγαριού μετά τη γέννηση του παιδιού τους, λοιπόν, φαίνεται ότι ήταν αρκετά απολαυστική.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό