20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Rift Apart, νέο trailer και στο επίκεντρο του State of Play

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Ratchet & Clank: Rift Apart θα είναι η επόμενη μεγάλη κυκλοφορία από τη Sony για το PlayStation και γι’ αυτό η εταιρεία προχώρησε σήμερα στη δημοσίευση ενός νέου trailer, ενώ υποσχέθηκε πως η επερχόμενη εκδήλωση State of Play (29 Απριλίου 2021) θα είναι αφιερωμένη στον συγκεκριμένο τίτλο.

Το νέο trailer μας αποκαλύπτει τη νέα πρωταγωνίστρια που ονομάζεται Rivet, η οποία προέρχεται από μια διαφορετική διάσταση όπου ο Dr. Nefarious είναι ουσιαστικά ο Αυτοκράτορας Nefarious. Απ’ ό,τι φαίνεται, θα παίζουμε τον ρόλο της Rivet σε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay στο State of Play.

Σε άλλα σχετικά νέα, η Sony επιβεβαίωσε πως ο Mark Mothesbaugh υπογράφει το soundtrack και μάλιστα η μπάντα του (DEVO) ακούγεται στο σημερινό trailer. Υπάρχουν και ορισμένα έξτρα skins για όσους επιλέξουν τη Digital Deluxe Edition (κοστίζει επιπλέον €10), τα οποία δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μπορείς να τα ξεκλειδώσεις μέσα στο παιχνίδι.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart έρχεται με υποστήριξη Ελληνικών υποτίτλων και μενού. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την ελληνική κοινότητα του PlayStation προσφέροντας ακόμη έναν αποκλειστικό τίτλο στα Ελληνικά για μια συναρπαστική, καθηλωτική εμπειρία!

Το Ratchet & Clank: Rift Apart είναι μία ολοκαίνουρια περιπέτεια, μεγάλης διάρκειας. Όταν ο Dr. Nefarious χρησιμοποιεί μία συσκευή που του επιτρέπει να μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις, ώστε να βρει έναν γαλαξία στον οποίο κερδίζει συνέχεια, ο Ratchet και ο Clank χωρίζονται. Στην προσπάθειά τους να ξαναβρεθούν, θα συναντήσουν ένα νέο Lombax πολεμιστή, θα εξερευνήσουν νέες και ήδη γνωστές τοποθεσίες (με νέες παραλλαγές νέων διαστάσεων) και ένα ολοκαίνουριο οπλοστάσιο με εξωπραγματικά όπλα.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart είναι μία εξαιρετική αρχή για νέους φίλους της σειράς, αφού η ιστορία είναι τελείως αυτόνομη. Ωστόσο, οι παλαιότεροι θα μπορέσουν να ανακαλύψουν βαθύτερες συνδέσεις με τους προηγούμενους τίτλους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό