28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ricky Martin: Κατηγορείται από τον ανιψιό του για αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022, 16:00

 

Ο 21χρονος ανιψιός του Ricky Martin, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες τον κατηγορεί για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, αν αυτό αποδειχθεί αληθές, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μπορεί να μείνει στη φυλακή για 50 ολόκληρα χρόνια. Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ τις τελευταίες ώρες.

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, πριν από λίγο καιρό, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Ricky Martin στο Πουέρτο Ρίκο, για ενδοοικογενειακή βία. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είχαν γίνει γνωστές, ενώ η ταυτότητα του μηνυτή παρέμενε κρυφή μέχρι που ο αδερφός του Ricky Martin, Erin, αποκάλυψε, ποιος τον μήνυσε.

Ο Ricky Martin κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Βανέσας, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, που ο 21χρονος ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν για 7 μήνες και η οποία φαίνεται πως έληξε πριν από περίπου δύο μήνες. 

«Ο Ricky Martin φυσικά δεν έχει εμπλακεί και δεν θα εμπλεκόταν ποτέ σε κανένα είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του. Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι και αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος θα έχει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο, επειγόντως. Αλλά πάνω απ’ όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα», είπε, μεταξύ άλλων, δικηγόρος του Ρίκι Μάρτιν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό