24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Resurrected, γνωρίστε την κλάση Druid μέσα από το νέο

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζονται οι δημοσιεύσεις των promo s για τις κλάσεις του επερχόμενου Diablo 2: Resurrected, με τη Blizzard αυτή τη φορά να παρουσιάζει τον Druid.

Σε αυτό το teaser βλέπουμε την ικανότητα του Druid να παίρνει διαφορετικές μορφές για να εξολοθρεύσει τις ορδές των δαιμόνων (π.χ. λυκάνθρωπος, αρκούδα), να προσθέτει ζώα-συντρόφους που μάχονται μαζί του, αλλά και να εξαπολύει διάφορα πανίσχυρα ξόρκια ως “γητευτής της Φύσης”.

Όσοι δεν έχουν παίξει το Diablo ενδεχομένως να μπερδεύουν τον Druid με τη Sorceress λόγω των μαγικών ικανοτήτων τους, παρόλα αυτά, οι δύο κλάσεις παρουσιάζουν πολύ σημαντικές διαφορές. Για παράδειγμα, η Sorceress είναι αρκετά αδύναμη στο αρχικό στάδιο του παιχνιδιού και βασίζεται σχεδόν εξολοκλήρου στις μαγικές δυνάμεις της για επιθέσεις από απόσταση, ενώ ο Druid μπορεί να επιτεθεί με μεγάλη ισχύ από κοντά αλλάζοντας μορφές.

Απομένουν τα s για τον Necromancer και τον Assassin για να κλείσει ο κύκλος των κλάσεων.

Το Diablo 2: Resurrected κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό