14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Requiem, ημερομηνία κυκλοφορίας και 10λεπτο gameplay

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποκαλύφθηκε σήμερα η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου A Plague Tale: Requiem και ταυτόχρονα δημοσιεύθηκε ένα νέο 10λεπτο gameplay που μας βάζει ακόμη περισσότερο στο κλίμα για το sequel.

Από το μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από το πρώτο μέρος. Βλέπουμε τα δύο αδέρφια (Amicia και Hugo) να ψάχνουν τον δρόμο τους στην πλούσια φύση, ώσπου αυτός του βγάζει σε ένα νταμάρι όπου πετυχαίνουν μερικούς στρατιώτες με απειλητικές διαθέσεις. Εκεί η Amicia αναλαμβάνει δράση με stealth κινήσεις, ενώ ο Hugo την βοηθά τονίζοντας τις κινήσεις των αντιπάλων πίσω από τοίχους και άλλα αντικείμενα. Στο δεύτερο μισό του gameplay παρατηρούμε έναν αρκετά ανοικτό κόσμο που σαφέστατα είναι πολύ πιο απλωμένος σε σύγκριση με το A Plague Tale: Innocence.

Να σημειωθεί ότι η Nia ενσωματώνει τις δικές της τεχνολογίες DLSS και RTX στην έκδοση του παιχνιδιού για Windows PC. Το A Plague Tale: Requiem θα είναι διαθέσιμο για Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5 στις 18 Οκτωβρίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό