24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Requiem, ανακοινώθηκε το sequel του εξαιρετικού action adventure

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμα μία αποκλειστικότητα για τις πλατφόρμες της Microsoft ήρθε στη δημοσιότητα από την παρουσίαση της εταιρείας στην E3 2021. Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για το A Plague Tale: Requiem, το sequel του Innocence που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια για να κερδίσει gamers και κριτικούς.

Το A Plague Tale: Innocence ξεχώρισε ως ένα action/puzzle adventure με σκοτεινή και σχετικά τρομακτική ατμόσφαιρα, μιας και το υπερφυσικό κακό που στοιχειώνει τα δύο νεαρά παιδιά δημιουργεί μια μόνιμη αίσθηση ανησυχίας που σε κρατά σε εγρήγορση. Τώρα, ο κόσμος στο A Plague Tale: Requiem μοιάζει αρκετά πιο “ζωντανός” σε αυτό το πρώτο trailer, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνει έτσι στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Η υπόθεση του Innocence μας είχε μεταφέρει στον 14ο αιώνα και ακολουθούσε τις περιπέτειες ενός νεαρού κοριτσιού που προστατεύει τον μικρό αδερφό της από τα πάντα. Σε κάποια φάση μια μυστηριώδης ορδή αρουραίων διασπείρει την πανώλη με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των ενήλικων να τίθενται εκτός μάχης. Όλα αλλάζουν προς το χειρότερο όταν γίνεται γνωστό γιατί είναι σημαντικό το αγόρι.

Στο Requiem το Παρίσι εξακολουθεί να βρίσκεται υπό πολιορκία από την Ιερά Εξέταση και την τρομερή “στρατιά” των τρωκτικών που κατασπαράζει τα πάντα στο πέρασμα της. Οι πρωταγωνιστές (Amicia και Hugo de Rune) έχουν μεν μεγαλώσει και ωριμάσει, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε η ιστορία στο Innocence τους έχει αφήσει σημάδια τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά..

Το A Plague Tale: Requiem θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2022 σε Windows PC, Xbox One και Xbox Series X/S, αλλά και στην υπηρεσία Game Pass.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό