33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Renault Kangoo Van – Επαναστατικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο Renault Kangoo Van διατηρώντας τα γνωστά και διαχρονικά πλεονεκτήματά του, ενσωματώνει σημαντικές καινοτομίες που του επιτρέπουν για μια ακόμα φορά, όχι απλά να διαφοροποιηθεί, αλλά μέσω της συνολικής αναβάθμισής του να αναδειχθεί και πάλι σ’ ένα πολύ-εργαλείο που προσαρμόζεται στα μέτρα κάθε επαγγελματία, προκειμένου να ικανοποιήσει αποτελεσματικά τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες της δραστηριότητάς του.
Μοναδικά χαρακτηριστικά
Open Sesame by Renault: χάρη στην απουσία της μεσαίας κολώνας, το νέο Kangoo Van στην έκδοση «OPEN SESAME» προσφέρει στη δεξιά πλευρά του, το φαρδύτερο άνοιγμα στην αγορά, που φτάνει σε πλάτος το 1,446mm.

Easy Inside Rack: Εσωτερική σχάρα στην οροφή για εύκολη μεταφορά εμπορευμάτων μεγάλου μήκους .
Με την κορυφαία χωρητικότητα στην κατηγορία L1 (κοντό μεταξόνιο) χάρη στον όγκο φόρτωσης, που μπορεί να φτάσει τα 3,9μ3, τιμή  που στην έκδοση L2 (μακρύ μεταξόνιο), ανεβαίνει μέχρι τα 4,9μ3.
Μοντέρνο εσωτερικό με 60λίτρα εύχρηστων και εύκολα προσβάσιμων αποθηκευτικών χώρων.

Διαθέσιμο με δύο ή τρία μπροστινά καθίσματα. Ανάλογα την έκδοση, το νέο Kangoo Van προσφέρεται με 2πλό κάθισμα συνοδηγού με αποθηκευτικό χώρο, συνδυαζόμενο με κλειστό πλήρες, πλαστικό διαχωριστικό με 2 τζάμια ή με αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα που συνδυάζεται με μονό πτυσσόμενο κάθισμα συνοδηγού. Με μακρύ μεταξόνιο, εξασφαλίζει αυξημένο μήκος χώρου φόρτωσης 2,23m για όσους χρειάζονται το κάτι παραπάνω στις μεταφορές με κλειστό διαχωριστικό (έως 3,52m με το αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα).
Πλήρες πακέτο βοηθημάτων ασφαλείας κατά την οδήγηση

Ευρυγώνιος καθρέφτης (Wide View Mirror) που ενσωματώνεται στο αλεξήλιο του συνοδηγού, ο οποίος παρέχει εικόνα ¾ της πίσω νεκρής γωνίας, εξαλείφοντας τα τυφλά σημεία.
Cruise control με Speed limiter
Αισθητήρες φωτός – βροχής
Hill Start Assist
Προβολείς ομίχλης LED με λειτουργία cornering
Κάμερα οπισθοπορίας & aισθητήρες parking
Σύστημα πολυμέσων Easy Link με οθόνη αφής 8″, smartphone mirroring, Bluetooth, MP3 & audio streaming (USB), χειριστήρια στην κολώνα του τιμονιού
Κάρτα Hands Free

Open Sesame by Renault
Χάρη στην αφαίρεση της κεντρικής κολόνας του αμαξώματος στην έκδοση «OPEN SESAME», το νέο Kangoo Van προσφέρει το μεγαλύτερο άνοιγμα της αγοράς στη δεξιά πλευρά, με πλάτος 1.446 χλστ., διπλάσιο από αυτό του προηγούμενου μοντέλου. Εξαιρετικά βολικό στις αστικές μεταφορές, διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων μέσω της πλευρικής πόρτας, αποφεύγοντας τους γνωστούς περιορισμούς με τις πίσω πόρτες, σε στενούς χώρους στάθμευσης (πάρκινγκ σε στενούς δρόμους, υπόγεια γκαράζ κ.λπ.).

Η πόρτα του συνοδηγού ανοίγει σε γωνία μέχρι 90ο.
Το πτυσσόμενο κάθισμα του συνοδηγού και το περιστρεφόμενο διαχωριστικό δημιουργούν ένα εντελώς επίπεδο χώρο φόρτωσης, για εμπορεύματα μήκους έως 3,05μ.
Η πόρτα του συνοδηγού και η συρόμενη πόρτα μπορούν να ανοιγοκλείνουν με οποιαδήποτε σειρά.
Το κάθισμα του συνοδηγού είναι εξοπλισμένο με δύο δακτυλίους πρόσδεσης.

Easy Inside Rack
Το νέο Kangoo Van διατίθεται με την πτυσσόμενη και ασφαλιζόμενη εσωτερική σχάρα, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον συνοδηγό. To «Easy Inside Rack», επιτυγχάνει την καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης, αυξάνοντας τη μεταφορική ικανότητα του οχήματος και δίνοντας τη δυνατότητα μεταφοράς στο εσωτερικό του αντικειμένων μεγάλου μήκους (2μ.- 2,5μ. στη μακριά έκδοση). Ένα χαρακτηριστικό που εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς και είναι ακριβώς εκεί που το χρειάζεται ο επαγγελματίας, χωρίς να εμποδίζει. Η εσωτερική σχάρα έχει ικανότητα μεταφοράς αντικειμένων βάρους έως και 30 κιλά, ενώ το συνολικό ύψος του αυτοκινήτου δεν μεταβάλλεται, ώστε ούτε υπερβαίνει τα όρια ύψους που συναντάμε συχνά σε κλειστά γκαράζ ή σήραγγες, αλλά και δεν επιβαρύνει την αεροδυναμική, εξασφαλίζοντας μειωμένο θόρυβο και χαμηλή κατανάλωση.
Εξοπλισμένο με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με  απόδοση 95 & 115 ίππων (260 Nm και 270 Nm ροπής αντίστοιχα), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων EDC, το νέο Kangoo Van προσφέρει χαμηλή κατανάλωση, από 5,2 λ. /100χλμ. (136 γρ. CO2/χλμ.), νούμερα που του εξασφαλίζουν χαμηλά έξοδα χρήσης. Το νέο ελαφρύ επαγγελματικό της Renault καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό