23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Rare Beauty: Το beauty brand της Selena Gomez έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Η Selena Gomez, πέρα από τις δυνατότητές της στη μουσική και το τραγούδι, το τελευταίο διάστημα έχει αποδείξει σε όλους μας πως τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για το μακιγιάζ.

Η τραγουδίστρια βάδισε στα βήματα της Rihanna και της Victoria Beckham και πριν από λίγο καιρό,  λάνσαρε το δικό της beauty brand που ονομάζεται «Rare».

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό τα προϊόντα του beauty brand της Selena Gomez έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου, έτοιμα να κερδίσουν την καρδιά ακόμα και των makeup snobs.

Με στόχο τους να αναδείξουν τη μοναδική ομορφιά κάθε makeup lover, αποβάλλοντας την ιδέα της «τελειότητας», τα προϊόντα Rare Beauty φιλοδοξούν να καταρρίψουν τα στερεότυπα περί ομορφιάς.

Μέσα στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων Rare Beauty θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το καθημερινό αλλά και το βραδινό μακιγιάζ σου, όπως ανάλαφρα foundations, μολύβια φρυδιών, eyeliner, υγρά ρουζ, highlighters, concealers, mists και προϊόντα για τα χείλη.

Με αφορμή τους δικούς της αγώνες για τη διατήρηση της καλής ψυχικής της υγείας, η Gomez αποφάσισε ένα ποσοστό όλων των πωλήσεων, καθώς και τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται από τους εταίρους, να αφιερώνονται στο Rare Impact Fund που αποσκοπεί στην αύξηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας.

Το ταμείο Rare Impact Fund ανακοίνωσε πρόσφατα έναν φιλόδοξο στόχο να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ελλείψεων στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας για τις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες, γεγονός που θα το κάνει ένα από τα μεγαλύτερα γνωστά ταμεία για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας.

Όλα τα προϊόντα Rare Beauty θα είναι διαθέσιμα από 1η Ιουλίου αποκλειστικά στα Sephora.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό