14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Rally Acropolis 2021, Ειδική διαδρομή: 8 (Γραβιά)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κalle Rovanpera πήρε μία ακόμα ειδική, αυξάνοντας τη διαφορά του στη γενική κατάταξη στα 16,8 δευτερόλεπτα από τον Ott Tanak. Ο Sebastien Ogier παραμένει τρίτος, 30,6 δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή. Ο Adrien Fourmaux είχε επαφή με μπαριέρα, χάνοντας χρόνο μέσα στην ειδική.
To μήκος της ειδικής διαδρομής ήταν 24,81 χλμ., η θερμοκρασία που επικρατούσε ήταν 19 βαθμοί Κελσίου, ενώ η ειδική είχε μαλακό και νωπό χώμα, και σημεία με λάσπες.
Ακολουθούν οι δηλώσεις των οδηγών, μετά το πέρας της ειδικής.1Sebastien Ogier/Julien IngrassiaΔύσκολη ειδική, δυσκολεύτηκα πολύ με την πρόσφυση. Δεν μπορείς να ξέρεις αν η επιλογή ελαστικών είναι σωστή.2Elfyn Evans/Scott MartinΠροφανώς προσπαθούμε, η πρόσφυση ήταν πολύ χαμηλή. Το κατηφορικό κομμάτι μού προκάλεσε έκπληξη.3Thierry Neuville/Martijn WydaegheΔεν είχαμε πρόβλημα με τη σκόνη. Έχει πολύ μπόσικο χώμα. Καθαρίσαμε πολύ για τους οδηγούς που ακολουθούν.4Kalle Rovanpera/Jonne HalttunenΉταν καλή επιλογή ελαστικών, χάρη στον μηχανικό μου. Με τα σκληρά ελαστικά εμπρός, ήταν δύσκολα στα λασπωμένα σημεία, αλλά στα υπόλοιπα πίεσα και προσπάθησα να κερδίσω χρόνο.5Ott Tanak/Martin JarveojaΉταν δύσκολα. Στο δεύτερο κομμάτι η πρόσφυση μειώθηκε τόσο πολύ, που νόμιζα πως είχα κλατάρισμα.6Gus Greensmith/Chris PattersonΗ αρχή της ειδικής ήταν καλή, το τέλος ήταν απαιτητικό.7Dani Sordo/Candido CarreraΠροσπάθησα να έχω καθαρές γραμμές, ήταν πολύ γλιστερά. Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος και να πιέσω.8Adrien Fourmaux/Renaud JamoulΣε μια κλειστή, αργή στροφή γλίστρησα και χτύπησα σε μπαριέρα. Δεν υπήρχε καθόλου πρόσφυση. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ σε ειδική σαν αυτή. Χτύπημα εμπρός δεξιά.9Pierre-louis Loubet/Florian Haut-labourdetteΉταν σαν να οδηγείς σε πάγο στο τέλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό