18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Rally Acropolis 2021, Ειδική διαδρομή: 12 (Ελευθεροχώρι 2)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ott Tanak βρήκε τις κατάλληλες ρυθμίσεις που τον βοήθησαν με την αυτοπεποίθηση στην οδήγηση του Hyundai i20 WRC. Με την πρώτη του κερδισμένη ειδική για την ημέρα επεκτείνει τη διαφορά του από τον Sebastien Ogier στα 10,4 δευτ. Ο Kalle Rovanpera βρίσκεται ακόμη στην κορυφή του ράλλυ στο τέλος της τρίτης μέρας, με διαφορά 30,8 δευτ. από τον Tanak.
To μήκος της ειδικής διαδρομής ήταν 18,14 χλμ., η θερμοκρασία που επικρατούσε ήταν 23 βαθμοί Κελσίου, ενώ η ειδική είχε μαλακό χώμα και σημεία με λάσπες.
Ακολουθούν οι δηλώσεις των οδηγών, μετά το πέρας της ειδικής.1Sebastien Ogier/Julien IngrassiaΤο δεύτερο πέρασμα πήγε καλά για εμάς, είχα καλό ρυθμό. Ακολουθούμε το πλάνο. Μέχρι στιγμής όλα καλά.2Elfyn Evans/Scott MartinΉταν δύσκολα. Γλιστράει πολύ σε κάποια σημεία και έχασα το πίσω μέρος.3Thierry Neuville/Martijn WydaegheΈκανα καλή οδήγηση. Πρέπει να πιάσουμε τα WRC2. Είμαι ευχαριστημένος.4Kalle Rovanpera/Jonne HalttunenΚάναμε λάθος ρυθμίσεις το απόγευμα, για να προστατέψουμε το αυτοκίνητο, αλλά χάσαμε πολύ σε πρόσφυση. Πίεσα αρκετά, αλλά δεν ήταν εύκολο. Τουλάχιστον τελείωσε η μέρα, θα δούμε πώς θα πάει αύριο.5Ott Tanak/Martin JarveojaΈχουμε αυτοπεποίθηση, καλύτερη πρόσφυση, κάναμε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις και τη σωστή επιλογή ελαστικών.6Gus Greensmith/Chris PattersonΔεν τα πήγαμε καλά. Ακόμα και με τις αλλαγές που κάναμε, δεν μπορώ να βρω ρυθμό.7Dani Sordo/Candido CarreraΚάναμε κάποιες αλλαγές, αλλά πιστεύω πως δεν αποδίδουν. Δεν πιέζω πολύ.8Adrien Forumaux/Renaud JamoulΔεν είχαμε προβλήματα. Μαθαίνουμε και κερδίζουμε σε εμπειρίες. Η αυριανή μέρα θα είναι μια πρόκληση.9Pierre-Louis Loubet/Florian Haut-LabourdetteΔυστυχώς έχασα χρόνο, σημειώσαμε ότι γλιστράει πολύ, αλλά με εξέπληξε ακόμα περισσότερο, είναι πολύ πονηρή στροφή.10Ιορδανης Σερδεριδης/Frederic MiclotteΉταν πολύ διασκεδαστικά, η ειδική είχε στεγνώσει. Οι Έλληνες αγαπούν τα ράλλυ, είναι φανταστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό