22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Race for the Cure | Flash

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» βρίσκεται σε συνεχή δράση με πολυάριθμες εκδηλώσεις, μια από τις οποίες είναι κι ο αγώνας “Greece Race for the Cure®”. Ο αγώνας-θεσμός ενάντια στον καρκίνο του μαστού επιστρέφει για 16η χρονιά την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Αποτελώντας το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, το “Greece Race for the Cure®” υλοποιείται, με στόχο τη στήριξη των γυναικών που νοσούν από καρκίνο του μαστού. Συμμετέχοντας στον συμβολικό αυτό αγώνα δρόμου, ενθαρρύνουμε τις γυναίκες που νοσούν να συνεχίσουν τον αγώνα τους, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα και τη σημασία της πρόληψης.

Φέτος, η εταιρεία Cosmomed αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία, υποστηρίζοντας ενεργά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Με την καμπάνια “Κάθε ροζ γάντι filoskin, μια νίκη ενάντια στον καρκίνο του μαστού”, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Συλλόγου.

Με κάθε Ροζ Γάντι filoskin που θα αγοράζουμε τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, συμβάλλουμε στην ενίσχυση του “Άλμα Ζωής”, γιατί μέρος των εσόδων διατίθεται απευθείας στον Σύλλογο, συμβάλλοντας στις προσπάθειές του για την υποστήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού.

Τα Ροζ Γάντια Ατομικής Προστασίας filoskin θα τα αναζητήσουμε στα φαρμακεία.

Μάθε περισσότερα εδώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό