24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Queen’s Experts: Pro tips για να κάνεις τις ψεύτικες φακίδες να μοιάζουν απόλυτα φυσικές

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τα παρακάτω tips από τη makeup artist, όχι απλά θα τις πετύχεις, αλλά… θα μοιάζουν σαν να είναι αληθινές.

Οι ψεύτικες φακίδες είναι το huge trend που έχει κατακλύσει τον κόσμο του TikTok τα τελευταία δύο χρόνια. Οι beauty lovers μας δείχνουν καθημερινά tips, για natural μακιγιάζ με ψεύτικες φακίδες. Ναι, καλά άκουσες! Ψεύτικες φακίδες! Μπορεί παλιότερα, να θεωρούσαμε τις φακίδες μειονέκτημα στην εμφάνισή μας, πλέον όμως θεωρείται ένα ιδιαίτερο και απίστευτα sexy χαρακτηριστικό.

Θέλεις κι εσύ φακίδες, αλλά δεν ξέρεις πώς να τις κάνεις; Είναι πραγματικά μία πολύ εύκολη διαδικασία. Οι φακίδες από τα 60s και 70s έρχονται ξανά στο προσκήνιο φέτος και αν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα, όχι απλά θα τις πετύχεις, αλλά… θα μοιάζουν σαν να είναι αληθινές.

Απευθυνθήκαμε, λοιπόν, στην Beauty Advisor and MUA της Nyx Professional Makeup, Άννα Ντέλου, για να μας πει όλα τα βήματα που θα μας οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία ενός natural makeup look με ψεύτικες φακίδες.

Μολύβι φρυδιών

Και να μην έχεις freckle pen δεν πειράζει. Χρησιμοποίησε με τον ίδιο τρόπο το μολύβι ματιών σου. Το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτα φυσικό επάνω στην επιδερμίδα σου. Επίλεξε ένα αδιάβροχο μολύβι φρυδιών, ώστε να διαρκέσουν πολλές ώρες οι fake φακίδες σου.

Καφέ mascara

Για το συγκεκριμένο tip θα χρειαστείς μία καφέ mascara, ακόμα και αυτή που χρησιμοποιείς για τα φρύδια σου. Πάρε το βουρτσάκι από τη mascara (το οποίο έχει επάνω ποσότητα από το υλικό) και με ένα ξυλάκι προσπάθησε, να το βουρτσίσεις με τέτοιον τρόπο, ώστε να δημιουργήσεις μικρές πιτσιλιές στο πρόσωπό σου. Voila! Το πρόσωπό σου θα έχει γεμίσει με φυσικές φακίδες!

Χρησιμοποίησε το πινέλο για το ρουζ

Τοποθέτησε σε μία καθαρή επιφάνεια λίγο από το σκούρο concealer ή το bronzer σου και βούτηξε μέσα το πινέλο που χρησιμοποιείς είτε για ρουζ είτε για τα κοψίματα του προσώπου σου. Στη συνέχεια, εφάρμοσε απαλά και ταμποναριστά επάνω στη μύτη και τα ζυγωματικά σου το πινέλο, με τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργηθούν πολλές μικρές τελίτσες και… είσαι έτοιμη! Έχεις ψεύτικες φακίδες που μοιάζουν με αληθινές σε χρόνο dt.

Άννα Ντέλου, Beauty Advisor and MUA της Nyx Professional Makeup

@annantelou

Θες μία φυσική ηλιοκαμένη επιδερμίδα; Όλα τα σημεία που μπορείς να εφαρμόσεις το bronzer σου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό