20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

QJMotor: Το SRT 550 φέρνει τα πάνω κάτω στην κατηγορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μεσαία sport adventure μοτοσικλέτα της QJMotor συνδυάζει τεχνολογία, εμφάνιση και επιδόσεις.

Αν ψάχνατε διακαώς μια all-around μοτοσικλέτα που να κάνει τα πάντα, χωρίς να κάνει εκπτώσεις σε κανέναν τομέα τότε καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στη νέα QJMotor SRT 550. Η δυναμική μοτοσικλέτα συνδυάζει πολλά στοιχεία που την κάνουν ικανή να ανταπεξέλθει τόσο στις καθημερινές μετακινήσεις, όσο και εξορμήσεις και τα ταξίδια μικρά ή μεγάλα.

Βασικό στοιχείο της μοτοσικλέτας είναι ο δικύλινδρος κινητήρας σε σειρά 554 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47,6 ίππους και 51 Nm ροπής. Αυτό σημαίνει ότι η μοτοσικλέτα συμβαδίζει με τις προδιαγραφές της άδειας οδήγησης Α2. Το μηχανικό σύνολο συνεργάζεται με έναν σύγχρονο ηλεκτρονικό ψεκασμό, ενώ έχει τοποθετηθεί και συμπλέκτης ολίσθησης για μεγαλύτερη ασφάλεια στα απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων.

Στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς η QJMotor έχει δημιουργήσει ένα ατσάλινο πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών με κορυφαία ελαστικά Pirelli Angel GT, ενώ στα φρένα συναντάμε δύο δίσκους 320mm εμπρός και σύστημα ABS.

Ακόμα πιο δυνατός είναι ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας που περιλαμβάνει LED φώτα, στάνταρ βάσεις για πλαϊνές βαλίτσες, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, χούφτες προστασίας, LCD οθόνη 5 ιντσών και USB θύρα φόρτισης. Η τιμή της SRT 550 έχει καθοριστεί στα 5.995 ευρώ με δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 4 χρόνια και διατίθεται μέσω του δικτύου QJMotor της Γκοργκόλης Α.Ε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό