19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Puma: Η νέα training συλλογή εμπνέεται από τη Μεξικανή ζωγράφο Frida Kahlo

Ειδήσεις Ελλάδα

Δευτέρα 06 Ιουνίου 2022, 15:30

Η νέα συλλογή της PUMA είναι εμπνευσμένη από τη Μεξικάναςκαλλιτέχνιδας, Frida Kahlo και είναι μέρος της καμπάνιας «She Moves Us» του brand.

Στην εκστρατεία πρωταγωνιστούν εξαιρετικά δυναμικές γυναίκες απ’ όλον τον κόσμο, από τις οποίες δεν θα μπορούσε να λείπει και η Frida Kahlo. Η διάσημη και πολυαγαπημένη ζωγράφος αποτελεί μια επιβλητική γυναικεία παρουσία μέσα σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία και επομένως ένα σύμβολο επανάστασης.

Η τέχνη και το ύφος της ζωγραφικής της Frida Kahlo αποτυπώνονται τέλεια στα one-of-a-kind κομμάτια της συλλογής.
 

Τα έντονα χρώματα και το μοναδικό στυλ ζωγραφικής της, φαίνονται να είναι βαθιά επηρεασμένα από την Μεξικάνικη κοινωνία και ζωή. Τα λουλούδια, ένα από τα βασικότερα στοιχεία της τέχνης της, χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα στα ρούχα και τα αξεσουάρ της σειράς.

Έτσι, τα floral prints και οι Λατινοαμερικάνικες λεπτομέρειες που προστίθενται δημιουργούν ένα εμβληματικό αποτύπωμα στη συλλογή.

Η PUMA x FRIDA KAHLO συνδυάζει την ομορφιά και την συναρπαστική κουλτούρα του Μεξικού με τις κορυφαίες τεχνολογίες training της PUMA. Όσον αφορά τα ρούχα της σειράς, τα εξαιρετικά λειτουργικά υλικά dryCELL της PUMA απομακρύνουν την υγρασία από το δέρμα και σας κρατάνε στεγνές και άνετες κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Τα αξεσουάρ της συλλογής έρχονται για να ολοκληρώσουν το look σας και να προσφέρουν μία extra άνεση στις προπονήσεις σας.  Έτσι, τα top-rated τεχνικά χαρακτηριστικά της συλλογής θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε training στόχο που θέτετε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό