27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Profile: Σε ετοιμότητα η πλατφόρμα Acumennet

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοίνωσε την ετοιμότητα του Acumennet συστήματος Διαχείρισης Διαθεσίμων για ομαλή μετάβαση στη νέα μετά LIBOR εποχή, που αναμένεται να επηρεάσει τα τμήματα Διαχείρισης Διαθεσίμων έως το 2021.

Με συνεχείς επενδύσεις στον σχεδιασμό καινοτόμων λύσεων, η Profile και η θυγατρική της Login SA έχουν ήδη αναπτύξει λύσεις που ανταποκρίνονται στις επικείμενες αλλαγές, εμπλουτίζοντας με νέα λειτουργικότητα την πλατφόρμα Acumennet για ολοκληρωμένη κάλυψη υφιστάμενων και μελλοντικών απαιτήσεων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Acumennet αποτελεί ένα πλήρες σύστημα που μπορεί να υποστηρίξει όλες τις εργασίες των Διευθύνσεων Διαχείρισης Διαθεσίμων, από την καταχώρηση των νέων συναλλαγών μέχρι την εκκαθάρισή τους και τον υπολογισμό των κινδύνων αγοράς και διαχείρισης πιστωτικών ορίων σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, παρέχει το LIBOR Reference module (LRM) για ταχύτερη και αρτιότερη εκτέλεση εργασιών από τους Διαχειριστές Διαθεσίμων ενόψει της επικείμενης αλλαγής. Υποστηρίζει την υιοθέτηση των νέων επιτοκίων αναφοράς, μέσω της δημιουργίας κατάλληλης υποδομής για την ορθή απεικόνισή τους, καθώς και τον υπολογισμό τους (όπου απαιτείται). Το LIBOR Conversion Module (LCM) είναι ένα επιπλέον εργαλείο στην πλατφόρμα που προσφέρει την απαραίτητη λειτουργικότητα για τη μεταφορά των υφιστάμενων συμφωνιών από το LIBOR στο νέο RFRs (risk free rates) περιβάλλον.

Μεταξύ άλλων, η Profile σημειώνει ότι το Acumennet συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία συστήματα διεθνώς για την Διαχείριση Διαθεσίμων, ενώ εμπλουτίζεται συνεχώς για την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων της αγοράς, ώστε να εξοικονομεί σημαντικό χρόνο και πόρους στα τμήματα Διαχείρισης Διαθεσίμων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό