18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Premier League: Η κυβέρνηση ζήτησε από τους παίκτες να αποδεχθούν την περικοπή των μισθών τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Περικοπή των μισθών τους ζήτησε από τους παίκτες της Premier League η βρετανική κυβέρνηση, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε στους 20 συλλόγους η πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ματ Χάνκοκ, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να συνεισφέρουν και αυτοί στη μάχη της χώρας, απέναντι στον κορωνοϊό.

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να συνεισφέρουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια και αυτό σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές της Premier League δεν αποτελούν εξαίρεση», δήλωσε ο Χάνκοκ όταν ρωτήθηκε, αν ήταν δίκαιο οι αστέρες των ομάδων να λαμβάνουν κανονικά το μισθό τους, τη στιγμή που το προσωπικό έχει τεθεί σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις θυσίες που κάνουν πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τους συναδέλφους μου στο NHS (Εθνική Υπηρεσία Υγείας) που έκαναν τη μεγαλύτερη, πηγαίνοντας κανονικά στην εργασία τους, κολλώντας τον κορωνοϊό και τελικά χάνοντας τη ζωή τους, εκτιμώ ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει η Premier League και οι ποδοσφαιριστές της είναι να αποδεχθούν μια περικοπή αμοιβών», πρόσθεσε ο Χάνκοκ.

naftemporiki.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό