21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Porsche Vision Gran Turismo Spyder

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ανοικτή έκδοση του Vision Gran Turismo μας δείχνει η Porsche. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο αγωνιστικό, αποκλειστικά σχεδιασμένο για το Gran Turismo 7 που δημιουργήθηκε από μια ομάδα σχεδιαστών της γερμανικής εταιρίας που μεγάλωσαν παίζοντας τα προηγούμενα Gran Turismo.

Στόχος τους ήταν να φτιάξουν ένα όχημα μικρό, ελαφρύ, αποδοτικό, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είναι ηλεκτροκίνητο και οι αναλογίες του θυμίζουν αυτές των hypercars με κινητήρα στο κέντρο.

Το Porsche Vision Gran Turismo Spyder είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και τιτάνιο, έχει LED φωτιστικά σώματα, με την πίσω αεροτομή να λειτουργεί ως αερόφρενο. Στο εσωτερικό συναντάμε ένα αγωνιστικό κάθισμα, αγωνιστικό πολυλειτουργικό τιμόνι, διάφανο πίνακα οργάνων που χρησιμοποιεί τεχνολογία head-up display που στο game θα αντικατασταθούν από φουτουριστικά όργανα με ολογράμματα.

Αποδίδει έως 1.300 άλογα και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,1 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 5,4 δευτερόλεπτα, με την μπαταρία των 87 kWh να χαρίζει αυτονομία 500 χλμ ανά φόρτιση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό