14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Porsche Taycan Turbo: Μπορεί να driftάρει;

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλοι έχουμε ακούσει ότι η Porsche Taycan είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της γερμανικής μάρκας, η οποία προσφέρει επιδόσεις supercar. Αλλά ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα παρέμεινε αναπάντητο: Μπορεί να driftάρει;

Την απάντηση μας τη δίνει το βίντεο του Autocar παραπάνω, που δοκιμάζει εάν η Porsche Taycan Turbo μπορεί να driftάρει. Δεν είναι μυστικό ότι μπαίνουμε σε αχαρτογράφητα νερά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα γενικά, αλλά αν κάποιος μπορεί να φτιάξει ένα super EV, ας το παραδεχτούμε, είναι η Porsche (και η Ford με το Mach-E).

Όπως και με οποιοδήποτε αυτοκίνητο που έχει κίνηση και τους τέσσερις τροχούς, έτσι και η Porsche Taycan Turbo δεν είναι ένα “drift machine”. Όπως μας δείχνει ο Matt Prior, χρειάζεται λίγος χρόνος για να βρεις τον τρόπο για να driftάρεις με την ηλεκτρική Porsche και να διατηρήσεις τα ηλεκτρονικά “ευχαριστημένα” από τη διαδικασία.

Όπως αποδεικνύεται, ο βέλτιστος τρόπος οδήγησης για να κρατήσει την Taycan στο πλάι είναι ο “Sport”, που επιτρέπει να περιστρέφονται και οι τέσσερις τροχοί και να χαραχτεί η τέλεια καμπύλη σχεδόν όπως τα WRC, με ελάχιστη βοήθεια από το τιμόνι.

Η Porsche Taycan Turbo αποδίδει 616 hp σε κανονική οδήγηση και έως 670 hp με τη λειτουργία overboost. Εάν κατά τύχη αυτοί οι αριθμοί δεν σας εντυπωσιάζουν, υπάρχει πάντα η πιο ακριβή επιλογή, η Taycan Turbo S.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό