20.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Porsche 911 Sally Special – Από την μεγάλη οθόνη στην πραγματικότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Sally Carrera είναι μία εκ των κεντρικών χαρακτήρων στην σειρά ταινιών “Cars” της Pixar. Μία μπλε Porsche 911 Carrera του 2002 με ένα τατουάζ, για το οποίο ντρέπεται ελαφρώς, ενθύμιο από το παρελθόν της στο πίσω μέρος. Αυτόν τον χαρακτήρα επέλεξε να φέρει στη ζωή η Porsche δημιουργώντας την 911 Sally Special – μία μοναδική ειδική έκδοση η οποία πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στη Monterey Car Week πριν δημοπρατηθεί με τα έσοδα να πηγαίνουν σε δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχει επιλέξει η Porsche North America.

Για να μεταμορφωθεί η εργοστασιακή 911 Carrera GTS σε… Sally Special χρειάστηκαν 10 ολόκληροι μήνες και η στενή συνεργασία ανάμεσα στην Porsche και την ομάδα της Pixar που δημιούργησε την Sally πριν από 20 χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλου ενδιαφέρον καθώς η 911 Sally Special δεν είναι μία “996” όπως ο αρχικός χαρακτήρας αλλά μία “992”. Το Sally Blue Metallic χρώμα δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση και οι τροχοί δεν προέρχονται από την τελευταία γενιά της 911 αλλά από την 996 Turbo ενώ κρυμμένο κάτω από την αεροτομή, ώστε να φαίνεται μονάχα όταν αυτή έχει πάρει θέση επίθεσης, είναι το χαρακτηριστικό τατουάζ της Sally. Στο εσωτερικό υπάρχουν κι άλλα στοιχεία σε Sally Blue Metallic και υπάρχουν επιπλέον easter eggs όπως για παράδειγμα ο περιστροφικός επιλογέας στο τιμόνι που γράφει πλέον “Kachow! Mode”.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο νικητής της δημοπρασίας θα αποκτήσει εκτός από το αυτοκίνητο με την πλακέτα “Sally Special 001/001” να κάνει σαφές ότι μιλάμε για κάτι κυριολεκτικά μοναδικό, ένα επιπλέον σετ ζάντες ελαφρού κράματος για χρήση σε πίστα, ένα κάλυμμα για την Sally, ένα βιβλίο που παρουσιάζει την εξέλιξη του project καθώς και έναν μοναδικό χρονογράφο από την Porsche Design.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό