18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Porsche 911 (964) Safari Sportsman by Russell Built

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Russell Built Fabrication είχε εντυπωσιάσει στην SEMA του 2019, όταν και παρουσίασε την Porsche 911 Baja. Με την Baja να έχει ξεκινήσει τις πωλήσεις της, ο TJ Russell, ιδρυτής της εταιρίας και πρώην υπάλληλος της Singer, μας δείχνει το νέο του δημιούργημα. Το ονομάζει Safari Sportsman και βασίζεται και αυτό στην 911 964.

Η 911 Safari Sportsman εστιάζει στις εκτός δρόμου διαδρομές, με την εταιρία να τοποθετεί νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση με εντελώς διαφορετική διάταξη, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει ένα νέο πίσω υποπλαίσιο.
Το μεταξόνιο και τα μετατρόχια έχουν αυξηθεί, με το σώμα του αυτοκινήτου να προέρχεται από την 911 Turbo. Υπάρχει σχάρα οροφής με carbon βάση, πρόσθετα φωτιστικά σώματα, προστατευτικά προφυλακτήρων και άλλα.

Δεν υπάρχουν βελτιώσεις στον κινητήρα, αλλά η Russell Built λέει πως αν ο πελάτης το ζητήσει, μπορεί να προχωρήσει σε αναβαθμίσεις στον 3,8-λίτρων κινητήρα, αλλά και να τοποθετήσει ακόμη και έναν 4,0-λιτρο boxer κινητήρα 400 ίππων. Οι τιμές της Safari Sportsman ξεκινούν από τις 135.000 δολάρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό