19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Pixel Watch: Διέρρευσε στο Reddit εικόνα του κουτιού λιανικής

Ειδήσεις Ελλάδα

To Pixel Watch αναμένεται να έρθει στις 6 Οκτωβρίου, μετά από χρόνια που περιμένουμε το πρώτο smartwatch της Google. Με δεδομένο ότι η εκδήλωση hardware της εταιρείας πλησιάζουν, τα leaks για το wearable πληθαίνουν. Το πιο πρόσφατο εντοπίστηκε στο Reddit, δείχνοντας μια εικόνα από το κουτί λιανικής του.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Target DC αλλά, δυστυχώς δε δείχνει κ πολλά. Όπως φαίνεται, το κουτί φέρει την επωνυμία Fitbit, η οποία δείχνει ότι το Pixel Watch θα είναι το πρώτο smartwatch Wear OS με ενσωμάτωση Fitbit.

Το κουτί λιανικής που εμφανίζεται στο Target θα μπορούσε να σημαίνει ότι το Pixel Watch μπορεί να είναι έτοιμο για αποστολή λίγο μετά την εκδήλωση της 6ης Οκτωβρίου. Η Google επιβεβαίωσε ότι οι προπαραγγελίες για το Pixel 7 θα ξεκινήσουν την ίδια ημερομηνία και σύμφωνα με τις φήμες, θα κυκλοφορήσουν στα ράφια στις 18 Οκτωβρίου. Ίσως το Pixel Watch κυκλοφορήσει στην αγορά μαζί με τη σειρά Pixel 7.

Το πρώτο smartwatch της Google θα είναι πιθανότατα αρκετά ακριβό. Φήμες αναφέρουν ότι η παραλλαγή Wi-Fi θα ξεκινά από 350 $ και το μοντέλο κινητής τηλεφωνίας από 400 $. Αυτές οι τιμές είναι πολύ κοντά σε αυτές του Apple Watch Series 8, που ξεκινά από 399 $ για την κανονική έκδοση μόνο για GPS και 499 $ για το βασικό μοντέλο GPS + κινητής τηλεφωνίας.

Σε σύγκριση με το Apple Watch Series 8 και τη φημολογούμενη τιμή του Pixel Watch, η σειρά Galaxy Watch 5 της Samsung ξεκινά από 279 $ για το μοντέλο 40 mm μόνο με GPS.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό