23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Pixel Buds Pro: Ανακοινώθηκαν με τιμή 200 $

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google ανακοίνωσε τα Pixel Buds Pro, την premium έκδοση των ασύρματων ακουστικών της, που θα κοστίζουν 199,99 $.

Πρόκειται για τα πρώτα Buds που υποστηρίζουν ενεργή ακύρωση θορύβου. Διαθέτουν προσαρμοσμένο επεξεργαστή ήχου 6 πυρήνων και χρησιμοποιούν προσαρμοσμένους αλγόριθμους για την εξάλειψη του θορύβου. Παράλληλα, χρησιμοποιούν μια λειτουργία που ονομάζεται Silent Seal και τους επιτρέπει να προσαρμόζονται στο σχήμα του αυτιού σας. Έτσι, εξαλείφεται αποτελεσματικότερα ο θόρυβος.

Τα buds διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένο driver 11mm, ενώ το Volume EQ προσαρμόζει αυτόματα τον συντονισμό του ήχου με βάση το επίπεδο έντασης. Ένας 5-band EQ σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε περαιτέρω τον ήχο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Τα Pixel Buds Pro διαθέτουν λειτουργία διαφάνειας που επιτρέπει τον ήχο περιβάλλοντος, για να ακούτε τα σημαντικά που συμβαίνουν τριγύρω χωρίς να τα βγάζετε

Τα ακουστικά έχουν αισθητήρες πίεσης μέσα τους. Η Google υποστηρίζει ότι μετρούν την πίεση στα αυτιά για να προσφέρουν άνεση και ανακούφιση αλλά το πως το πετυχαίνουν αυτό είναι άγνωστο.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μικρόφωνα διαμόρφωσης δέσμης, φωνητικό επιταχυνσιόμετρο, καλύμματα πλέγματος που εμποδίζουν τον αέρα, συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων, χειριστήρια αφής και υποστήριξη του hands-free Google Assistant με μετάφραση σε πραγματικό χρόνο. Τα ακουστικά έχουν αντοχή στο νερό IPX4 και η θήκη είναι IPX2.

Τα Pixel Buds Pro προσφέρουν διάρκεια μπαταρίας 7 ωρών με ANC και 11 ωρών χωρίς ANC. Με τη θήκη, έχετε συνολικά 20 ώρες με ANC και 31 ώρες χωρίς ANC. Η θήκη υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα: Coral, Lemongrass, Fog και Charcoal και θα κυκλοφορήσουν ηλεκτρονικά στις 21 Ιουλίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό