20.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Pixel 8 Pro: Διέρρευσαν renders, έρχεται σχεδιαστική αλλαγή που όλοι ήθελαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο φετινό Google I/O, το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου, περιμένουμε να μάθουμε πληροφορίες για τα νέα Pixel προϊόντα.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αναμενόμενα προϊόντα είναι το Pixel Fold, το οποίο θα σημάνει την είσοδο της εταιρείας στην αγορά των foldable, στα λημέρια δηλαδή της Samsung. Παράλληλα, περιμένουμε τα smartphones της σειράς Pixel 7a και Pixel 8.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο leaker OnLeaks μοιράστηκε πληροφορίες για το Pixel 7a και τώρα μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο Pixel 8 Pro, μαζί με βίντεο 360 μοιρών, renders υψηλής ανάλυσης και διαστάσεις. Καθώς ο leaker είναι αξιόπιστος, είναι λογικό όλες αυτές οι πληροφορίες να προκαλέσουν ενθουσιασμό.

Τα renders αποκαλύπτουν ένα πιο κομψό, πιο στρογγυλό σχέδιο από τον προκάτοχό του. Επιπλέον, η μονάδα της κάμερας έχει υποστεί μια σημαντική αναθεώρηση, με τους τρεις φακούς να στεγάζονται πλέον σε μια ενιαία οβάλ εγκοπή. Ο σκοπός του εντελώς νέου αισθητήρα κάτω από το φλας είναι ακόμα άγνωστος.

Οι θαυμαστές της σειράς Pixel ζητούσαν καιρό η οθόνη για τη σειρά Pro να υιοθετήσει τον επίπεδο σχεδιασμό των μη-Pro, αντικαθιστώντας την κυρτή σχεδίαση του Pixel 7 Pro. Σύμφωνα με τις διαρροές αυτό θα συμβεί στο Pixel 8 Pro, το οποίο φέρεται να είναι εξοπλισμένο με μια επίπεδη οθόνη 6,52 ιντσών.

Τα renders αποκαλύπτουν επίσης μια κάμερα selfie με κεντραρισμένη τρύπα και πάχος περίπου 12 χιλιοστών μαζί με το camera bump. Η συσκευή λέγεται ότι έχει διαστάσεις 162,6×76,5×8,7 χιλιοστά συνολικά, με τις διαστάσεις της οθόνης τροποποιημένες ώστε να δημιουργούν στρογγυλεμένες άκρες

Στο κάτω άκρο βλέπουμε τη θύρα USB Type-C και τα ηχεία, ενώ ο διακόπτης λειτουργίας και ο διακόπτης έντασης βρίσκονται στη δεξιά πλευρά. Η υποδοχή κάρτας SIM βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της συσκευής.

Τέλος, το chipset Google Tensor G3, που πιστεύεται ότι θα χρησιμοποιηθεί στο επερχόμενο Pixel 8 Pro, φέρεται να είναι κατασκευασμένο στην μη ανακοινωθείσα CPU Samsung Exynos 2300 και χρησιμοποιεί την τεχνολογία κόμβων 3nm της Samsung.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό