16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Pixel 7 Pro: Νέο teaser βίντεο από τη Google για το σχεδιασμό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 6 Οκτωβρίου έρχεται η εκδήλωση hardware της Google, όπου θα δούμε, μεταξύ άλλων, τη νέα σειρά Pixel 7. Το πιο πρόσφατο teaser που κυκλοφόρησε η εταιρεία στο πλαίσιο της προωθητικής καμπάνιας αφορά στο σχεδιασμό του Pixel 7 Pro.

Η συσκευή παρουσιάζεται από πολλές οπτικές γωνίες, και στις τρεις χρωματικές του αποχρώσεις, οι οποίες έχουν ήδη επιβεβαιωθεί επίσημα. Ονομάζονται Obsidian, Snow και Hazel.

Πρόκειται για ένα σύντομο αλλά χορταστικό κλιπ.

Το Pixel 7 Pro αναμένεται να έχει το Tensor G2 SoC και να προσφέρεται με 12 GB RAM και 128 ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Στο πίσω μέρος θα υπάρχει ένα σετ τριπλής κάμερας, με κύρια λήψη 50 MP, ultrawide 12 MP και τηλεφακό 48 MP που θα έχει νέο αισθητήρα – το Samsung GM1 σε αντίθεση με το περσινό Sony IMX586 στο Pixel 6 Pro. Η κάμερα selfie κρατά την ανάλυση 11 MP, αλλά μια αλλαγή αισθητήρα (σε μια νέα Samsung 3J1) θα σημαίνει ότι έχει αυτόματη εστίαση.

Η οθόνη φημολογείται ότι θα παραμείνει ίδια με πέρυσι, δηλαδή θα είναι μια LTPO OLED 6,7 ιντσών με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η μπαταρία θα είναι 5.000 mAh με υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 30 W και τυπική ασύρματη φόρτιση Qi.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό