18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Pixel 6a: Νέο hands-on βίντεο αποκαλύπτει απογοητευτική benchmark απόδοση

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα unboxing βίντεο του Google Pixel 6a δεν έχουν σταματημό, με τη Μαλαισία να είναι στο επίκεντρο του leaking. Από εκεί έχουμε δει δύο τουλάχιστον unboxing βίντεο, ενώ μονάδες έχουν βγει και προς πώληση. Ένας ακόμα Μαλαισιανός Youtuber, τώρα, ανάρτησε βίντεο με τη νέα συσκευή, παρουσιάζοντάς την λεπτομερώς.

Το Pixel 6a είναι εμπνευσμένο από το 6, με μια γραμμή κάμερας που προεξέχει λιγότερο και διαφορετικό κόψιμο για τους φακούς. Βλέπουμε την 3D-thermoformed πλαστική πλάτη, με τον Youtuber να υποστηρίζει ότι είναι επιρρεπής στις γρατσουνιές. Δεν έχει Corning Gorilla Glass 6 στο πίσω μέρος, ενώ έχει αφαιρεθεί και η υποδοχή ήχου.

Σύμφωνα με το 9to5Google, το τηλέφωνο φαίνεται να τρέχει Android 12L με ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Απριλίου και είναι πιθανό να ενημερωθεί σε QPR3 σύντομα μετά την κυκλοφορία.

Στο βίντεο ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων φαίνεται αρκετά εύχρηστος, ενώ η λειτουργία Magic Eraser φαίνεται πως απουσιάζει μέχρι στιγμής.

Ο YouTuber έχει δημοσιεύσει τη βαθμολογία benchmark AnTuTu της συσκευής. Συγκέντρωσε 703.376 πόντους, πολύ κάτω από το σημερινό κορυφαίο ZTE nubia Red Magic 7 με 1.042.141 βαθμούς. Το Pixel 6 είναι 34ο στη λίστα με 725.210 πόντους,

Εκτός από το τσιπ Tensor, άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν οθόνη FHD+ 6,1″ με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, κύρια κάμερα 12,2 MP και ultra-wide αισθητήρα 12 MP, selfie 8 MP και μπαταρία 4.410 mAh. Το τηλέφωνο θα πωλείται στα 449 $ ίσως γίνει ένα από τα καλύτερα budget flagship της χρονιάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό