21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Pixel 6a: Και τρίτο ακυκλοφόρητο τηλέφωνο της Google πωλείται στο διαδίκτυο

Ειδήσεις Ελλάδα

Έγινε κι αυτό. Όλα τα τηλέφωνα της Google για το 2022 διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν την κυκλοφορία τους. Την περασμένη εβδομάδα ένα Pixel 7 εμφανίστηκε προς πώληση στο eBay και στη συνέχεια αποσύρθηκε, ενώ μετά ένας τύπος δημοσίευσε το Pixel 7 Pro που ισχυρίζεται ότι αγόρασε από το Facebook Marketplace. Tώρα ήρθε η σειρά του, επίσης ακυκλοφόρητου, Pixel 6a.

Σύμφωνα με τον Nils Ahrensmeier, πολλά Google Pixel 6a έχουν καταχωρηθεί στο Facebook Marketplace από κάποιον που προσπαθεί να τα πουλήσει από τη Μαλαισία. Όπως φαίνεται από τα usernames, είναι το ίδιο άτομο που πρόσφατα δημοσίευσε το unboxing βίντεο της συσκευής στο TikTok.

Αν και η σελίδα με το προϊόν έχει αφαιρεθεί από τότε, η τιμή που είχε ήταν στα 2.300 RM, που είναι περίπου 524 $ USD.

Η καταχώριση συνοδεύεται από πολύ ευκρινείς φωτογραφίες, δίνοντας μια ξεκάθαρη εικόνα της συσκευής. Αυτή φαίνεται πως είναι ότι είναι προϊόν λιανικής, σε αντίθεση με προηγούμενες εικόνες των μοντέλων Pixel 7 που το μη τυπικό λογότυπό τους πρόδιδε ότι δεν ήταν παρά πρωτότυπα.

Ακόμα, το τηλέφωνο συνοδεύεται από όλη τη συσκευασία, τα αξεσουάρ και τα φυλλάδια που περιμένει κανείς από ένα τελικό προϊόν — συμπεριλαμβανομένου ενός καλωδίου USB Type-C. Μια device ID εικόνα υποδεικνύει ότι το τηλέφωνο κατασκευάστηκε στο Βιετνάμ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό