16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Pixel 6 και Pixel 6 Pro έρχονται σε τιμές πολύ πιο προσιτές από τις αναμενόμενες

Ειδήσεις Ελλάδα

To Pixel 6 με 128 GB αποθηκευτικού χώρου ίσως να κοστίζει από 599$, ενώ το Pixel 6 Pro θα μπορούσε να ξεκινά από 898$, σύμφωνα με τις πρώτες τιμές των ΗΠΑ στα καταστήματα Target που εντοπίστηκαν από τους M. Brandon Lee και Evan Lei.

Πιο συγκεκριμένα, ο Lei δημοσίευσε μια φωτογραφία τιμολόγησης που βρίσκεται ήδη στα ράφια του Target, ενώ ο Lee έχει εικόνες από το inventory system της επιχείρησης που δείχνει τις ίδιες τιμές.

Υπενθυμίζεται πως και οι δύο συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 28 Οκτωβρίου.

Here are the corroborated #Pixel6 and #Pixel6Pro prices in the Target inventory system in the US.

Pixel 6: $599Pixel 6 Pro: $898

Google has to be subsidizing this phone like crazy. This is insanity. #teampixel pic.twitter.com/OUBl8cXCBh

— M. Brandon Lee | THIS IS TECH TODAY (@thisistechtoday) October 18, 2021

Ο Lee είχε δηλώσει νωρίτερα ότι οι ευρωπαϊκές τιμές εκκίνησης του Pixel 6 και του Pixel 6 Pro θα είναι 649 και 899 ευρώ αντίστοιχα, ενώ ο Roland Quandt της WinFuture εντόπισε λίστες Amazon που δείχνουν το 128 GB Pixel 6 Pro με τιμή 849£ και ημερομηνία αποστολής 1η Νοεμβρίου, ενώ το Pixel 6 Pro με 256 GB 100£ παραπάνω, στα 949£.

Εάν οι τιμές αυτές αποδειχτούν ακριβείς, σημαίνει πως είναι πολύ πιο προσιτές από αυτό που περιμέναμε όταν η Google ανακοίνωνε τον Αύγουστο πως θα κυκλοφορούσε ένα smartphone «εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών». Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι αρχικές τιμές είναι φθηνότερες από το μεσαίο Pixel 5 που κυκλοφόρησε για 69 $ πέρυσι.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό