18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Pixel 4: Παίρνει ενημέρωση λογισμικού αλλά μόνο για προγραμματιστές

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πωλήσεις των Pixel 4 και Pixel 4 XL δεν τα πήγαν τόσο καλά όσο θα περίμενε η Google και, μάλιστα, δύο μηχανικοί έχασαν τη δουλειά τους για το κακό αποτέλεσμα.

Η σειρά έλαβε την τελευταία σημαντική ενημέρωση λογισμικού τον περασμένο Αύγουστο, όταν κυκλοφόρησε το Android 13. Ακόμα, πήραν την τελευταία μηνιαία ενημέρωση ασφαλείας τον περασμένο Οκτώβριο και πλέον βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους (EOL).

Ωστόσο, ο Mishaal Rahman του Esper δημοσίευσε τώρα ένα tweet σχετικά με μια νέα έκδοση Android για τη σειρά Pixel 4 που ανακάλυψε. Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση. αυτή η ενημέρωση είναι μόνο για προγραμματιστές και στάλθηκε στο Android Privacy Sandbox.

The Pixel 4’s last guaranteed software update was in October 2022, but there’s an official release that brings the December 2022 patches and Android 13 QPR1!

The only catch? It’s a developer build: the Privacy Sandbox on Android Developer Preview 7.

H/T Niklas Jeske pic.twitter.com/HeFPwv5cV4

— Mishaal Rahman (@MishaalRahman) February 3, 2023

Σύμφωνα με τη Google, “Το Privacy Sandbox στο Android στοχεύει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που βελτιώνουν το απόρρητο των χρηστών και επιτρέπουν αποτελεσματικές, εξατομικευμένες διαφημιστικές εμπειρίες για εφαρμογές για κινητά.”

Να σημειωθεί ότι το Privacy Sandbox είναι διαθέσιμο μόνο για το Pixel 4 και όχι για το Pixel 4 XL.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό